Energetické služby zahŕňajú distribúciu elektrickej energie, tepla a plynu pre firmy a domácnosti, ďalej výstavbu vedenia VVN, opravy jadrových reaktorov, projektovanie a následné montáže VVN. Vyberte si pre svoju firmu či domácnosť optimálneho dodávateľa.

Činnosť: - poskytovanie riešení pre úsporu elektrickej energie.

Poradenstvo - úspory v dodávkach energií - optimalizácia distribučných sadzieb a produktov v dodávkach energií pre maloodberateľov a realizácia úsporných opatrení.

Služby: - vybudovanie lokálnej distribučnej sústavy (LDS) kompletne na kľúč - návrh a výroba rozvádzačov NN - výstavba trafostaníc

Služby: -energetický manažment -energetický audit -poradenstvo v energetike -optimalizácia cien dodávok elektrickej energie a plynu pre podnikateľa.

Naša spoločnosť pôsobí na českom trhu 14 rokov a získala významné postavenie na energetickom trhu. 1.1.2015 sme sa stali súčasťou medzinárodnej značky OMEXOM. Zaoberáme sa výstavbou vedenia vysokého napätia. Zabezpečujeme služby v oblasti vedenia 110, 220 a 400 kV. Naše služby zaisťujeme formou poradenstva, realizácie stavieb, inžinieringu ...

Asociácia energetických audítorov-energetických špecialistov bola založená v roku 1997. Je združením fyzických a právnických osôb, ktoré spája oprávnené osoby - energetických špecialistov pre činnosti vyplývajúce zo zákona č. 406/2000 Zb.o hospodárení energií v platnom znení. Konkrétne sa jedná o vypracovanie energetických auditov, posudkov, ...

Energetické služby: KOMPLEXNÝ SERVIS V NAVRHOVANÍ A DODÁVKÁCH ENERGETICKÝCH SYSTÉMOV ENERGETICKÝ MANAGEMENT ENERGETICKÉ AUDITY A PORADENSTVO DOTAČNÝ MANAGEMENT

Výroba teplonosných kvapalín - teplonosné a technické kvapaliny - čerpanie kvapalín priamo do technologických systémov bez nutnosti ďalšej manipulácie.

Činnosť - výroba a dodávka tepla, teplej úžitkovej vody a elektrickej energie pre v meste Jičíne.

Energetické stavby. Výstavba vodohospodárske, inžinierske, pozemné stavby. Dodávateľ investičné celky v energetike. Špičkové technológie a investičné akcie v oblasti energetiky a tepelnej techniky: technológie na výrobu, rozvod a výmenu tepla.

Oblastné pracovisko. Elektráreň. Nákup, rozvod, predaj: - elektrická energia. Poruchová linka: - tel.: 840850860

Zákaznícke centrum ČEZ. Energetika. Dodávateľ elektrickej energie. Poruchová linka: Tel:840850860

Nákup, rozvod, predaj: - elektrická energia. Údržba, opravy, rekonštrukcia, modernizácia: - energetické zariadenia. Stavebno montážna činnosť. Projektová činnosť v rozsahu oprávnenia. Zákaznícke linky: - energia a služby 840840840 - poruchová linka 840850860. Sprostredkovanie obchodu a služieb.

Predaj elektriny a plynu. Bezplatné poradenstvo pre verejnosť: -úsporná domácnosť -výber vhodnej sadzby -cena elektrickej energie a plynu -elektrické a plynové vykurovanie -ohrev TÚV -osvetľovacia technika -klimatizácia -zatepľovanie objektov -alternatívne zdroje energie -novinky medzi elektrospotrebičmi -požičiavanie ...

Chceme dosiahnuť vysnívanú métu všetkých elektrotechnických firiem – postaviť elektráreň na zelenej lúke. Už teraz viem komplexne vyriešiť elektro vybavenosť veľkých celkov a ďalej posúvame hranice svojich možností. Podporujeme modernizáciu energetických systémov a hľadáme nové cesty, ako zvýšiť ich súčasnú efektivitu a spoľahlivosť. ...

Virtuálna elektráreň. Jednotne monitorovaný a dispečersky riadený systém virtuálnej elektrárne. Dodávka, distribúcia: - elektrina z obnoviteľných zdrojov: - pre odberateľov v priemysle či službách - pre obce, mestá - pre domácnosti. Výskum, vývoj: - projekty v oblasti akumulácie elektriny a virtuálnych elektrární.

Poskytovanie energetického poradenstva. Firma je jednou z najväčších sprostredkovateľských a poradenských spoločností na slovenskom trhu.

Poskytovanie energetického poradenstva. Firma je jednou z najväčších sprostredkovateľských a poradenských spoločností na slovenskom trhu.

Poskytovanie energetického poradenstva. Firma je jednou z najväčších sprostredkovateľských a poradenských spoločností na slovenskom trhu.

Poskytovanie energetického poradenstva. Firma je jednou z najväčších sprostredkovateľských a poradenských spoločností na slovenskom trhu.

Služby - poskytovateľ energetických služieb - správa a prevádzka výmenníkových staníc a kotolní na všetky druhy paliva - výroba a predaj tepla.

Dodávka, prevádzka: - nezávislé zdroje elektriny a tepla.

Energetický poradca u českej a.s., ktorá sa zaoberá energetickým poradenstvo - optimalizácia energetických potrieb pre firmy a domácnosti - projekt Modrozelená úsporám - energetický audit - projekty na úsporu spotreby plynu, el. energie, vody, osvetlenie, chladenie, energetické štítky, kotlíkové dotácie - dotácia (dažďovka) pre SBD, SVJ a ...

Energetické poradenstvo Elektronické aukcie Výberové konania na dodávateľa energií