Chcete mať prehľad o aktuálnom dianí či vytvárať mediálny obraz v sektore? Ak áno, profesijné združenia a asociácie sú pre vás ako stvorené. Týmito organizáciami sú napríklad Slovenská lekárska komora, Cech obkladačov alebo Zväz hotelov a reštaurácií SR.

Zjednotená organizácia nevidiacich a slabozrakých Českej republiky. Služby: - odborné sociálne poradenstvo, - sociálne aktivizačné služby pre seniorov a osoby so zdravotným postihnutím.

Organizácia združuje ľudí so zrakovými problémami, ktorým vytvára potrebné spoločenské zázemie a organizuje rekondičné a rehabilitačné pobyty. Registrované sociálne služby - odborné sociálne poradenstvo a sociálno-aktivizačné služby pre osoby so zrakovým postihnutím. Sprievodcovské a predčítateľské služby.

Združenie - pomoc deťom a mladým ľuďom so získaným handicapom

Združenie inštalatérov Servis voda, kúrenie, plyn.

Cieľom činnosti zväzu v súlade so schválenými stanovami je najmä účinne napomáhať k vytváraniu optimálnych podmienok pre dynamický rozvoj výrobných odborov silikátového priemyslu a hájiť spoločné záujmy svojich členov. Zväz vydáva vlastný časopis a odborné publikácie a učebnice pre keramiky, obkladače, kachle a ďalšie. Silikátový zväz bol ...

Združenie obcí pod Kunětickou horou. Zoznam členských obcí: -Ráby, Kunětice, Staré Hradište, Srch, Hrobice, Čeperka, Staré Ždánice, Podolšany, Libšany, Opatovice n. L., Bukovina n. L., Borek, Dříteč, Nemčice. Členov združenia sú aj obce Stéblová a Újazd u Sezemic. Kunetická ...

Vzdelávacie a informačné centrum Ráby. Školenia: -priestory pre školenia, kurzy a iné vzdelávacie a informačné akcie -učebňa - 4 televízory s videom, dataprojektor a spätný projektor Prenájom učebne: -kapacita 45 osôb cena 1500, -Sk/deň. Ubytovanie: -kapacita 30 lôžok 400, -Sk/osoba -svadby, spoločenské akcie.

Združenie hasičov Čiech, Moravy a Sliezska. Hasičský zbor. Hasiči. Služby: -riadenie činnosti hasičských jednotiek v rámci okresu -vytváranie podmienok na účinnú ochranu života a zdravia občanov a majetku pred požiarmi a pri poskytovaní pomoci pri živelných pohromách a udalostiach.

Zbor dobrovoľných hasičov. Hasičský zbor. Hasiči. Požiarna zbrojnica.

Združenie hasičov Čiech, Moravy a Sliezska. Hasičský zbor. Hasiči. Služby: -riadenie činnosti hasičských jednotiek v rámci okresu -vytváranie podmienok na účinnú ochranu života a zdravia občanov a majetku pred požiarmi a pri poskytovaní pomoci pri živelných pohromách a udalostiach.

Portál pre veriteľov. Informácie o vymáhaní pohľadávok a ďalšom riešení.

Je neziskovou, mimovládnou, dobrovoľnou organizáciou žien, založenou na podporu rozvoja malého a stredného podnikania žien v ČR a profesionálneho rozvoja podnikateliek a žien v manažérskych funkciách. Jej cieľom je združovať živnostníčky, podnikateľky a manažérky a viesť ich k tomu, aby mohli spoločne:

Občianske združenie, ktorého členmi sú jazykové školy, ktoré splnia kritériá členstva v Asociácii dané jej stanovami. Cieľom asociácie je rozvoj kvality služieb na trhu jazykového vzdelávania k spoločnému prospechu jazykových škôl aj ich študentov.

Nezisková organizácia profesijného zamerania pôsobiaca v odboroch lesníctva a drevárstva.

Škola čínskych bojových umení majstra Qin Ming Tang, výučba štýlov Shao-lin kungfu, Tai-ji quan, San-da a Ba-gua. Obchod s potrebami pre bojové umenia.

Hasičský záchranný zbor Olomouckého kraja. Hasičská stanica.