Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1381. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 245 metrov. Na území žije 310 obyvateľov. Každý rok sa tu koná Rockové leto organizované miestnym športovým klubom.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1486. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 252 metrov. Na území žije 352 obyvateľov.

Všeobecný úrad. Prvá písomná správa pochádza z roku 1352. Obec sa nachádza v nadmorskej výške 284 metrov. Na území žije 47 obyvateľov.

Starostlivosť o chránené územia PR Habrov a PP Vtáčie ostrovy. Medzi naše osvetové akcie patria besedy a diskusie na témy zo životného prostredia napr. v Múzeu barokových sôch v Chrudimi. Zúčastňujeme sa celoštátnej kampane Upracme Česko alebo Dňa dobrovoľníkov a Dňa Zeme. Sme spoluzakladateľmi KONEP Pardubice. Medzi ďalšiu náplň patril ...

Mestský úrad Slatiňanov Mesto Slatiňany nájdete v malebnom kraji na úpätí Železných hôr 4 km južne od okresného mesta Chrudim. Prvá písomná zmienka o Slatiňanoch pochádza z roku 1294, kedy tu na skalnatom ostrohu nad riekou Chrudimkou stála iba drevená gotická pevnosť. Jej vlastníkom bol zrejme František za Slatiňan. -starosta MVDr. Ivan ...

Služby - stráženie detí - služby pre rodinu a seniorov - odvoz a doprava osôb - súkromná materská škola - rehabilitačné cviky - hodinový manžel - inštalatérske, maliarske a záhradnícke práce.

Domov seniorov - kapacita 87 lôžok - 23 jednoposteľových izieb - 32 dvojposteľových izieb - izby vybavené bezbariérovým sociálnym zariadením so sprchou - ošetrovateľská a zdravotná starostlivosť

Ponúkame - sociálne a zdravotnícke služby seniorom

Združenie: -aktívna činnosť pri ochrane prírody

Občianske združenie: - organizovanie hudobného festivalu CHRUDIMSKÝ ZVONČEK