Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Rozhodcovský súd pri Hospodárskej komore Českej republiky a Agrárnej komore Českej republiky je jediný stály rozhodcovský súd so všeobecnou pôsobnosťou v Českej republike a patrí k najvýznamnejším medzinárodným arbitrážnym inštitúciám. Bol založený už v roku 1949 av tom čase pôsobil pri Československej obchodnej komore. Jeho poriadok umožňuje ...

Asociácia na využitie tepelných čerpadiel, z.s. združuje spoločnosti zaoberajúce sa technológiou tepelných čerpadiel. Sme jediná profesná ogranizácia v tomto odbore v SR. Naša činnosť je zameraná na podporu rozvoja tepelných čerpadiel a zvyšovanie kvalifikácie inštalačných firiem. Poskytujeme odborné školenia a organizujeme kurzy v oblasti ...

Združenie (aliancia) nezávislých lekární.

Chránená dielňa A MANO - ručná keramická výroba úžitkových a dekoračných predmetov - výroba keramiky - kompletizácia, baliace služby - upratovacie služby.

Sme spolok, ktorý v roku 1997 založila skupina ľudí s hlbokým sociálnym cítením. Motiváciou k vzniku organizácie bola túžba poskytnúť a zaistiť ľuďom so zdravotným handicapom čo najkvalitnejší spôsob života. Ich myšlienka sa podarila uskutočniť a dnes je tu fungujúci spolok pomáhajúci mnohým zdravotne postihnutým občanom.

Činnosť: - podpora jachtárskych projektov v Českej republike.

Činnosť: - poskytovanie sociálnych a zdravotných služieb Senior centrum: - Malá Čermná - Prepychy - Nový Bor - Medziborí - Sedlec - Prčica LDN, liečebňa dlhodobo chorých: - Sedlec - Prčica - Trutnov

Realizácia sociálnych služieb – opatrovateľské služby na území Mestskej časti Praha 1.

Uruguaj - Veľvyslanectvo Uruguajskej východnej republiky.

Zastupovanie záujmov kuvajtských občanov.

Veľvyslanectvo Spojených štátov amerických zaisťuje víza do USA, podáva tlačové správy, organizuje kultúrne a vzdelávacie akcie.

Veľvyslanectvo Rakúskej republiky. Podpora rakúskych firiem pri exporte do ČR a hľadaní obchodných partnerov, organizácie akcií na podporu trhu a zastupovaní záujmov rakúskych občanov.