Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Únia Roska. Nezisková organizácia zameraná na pomoc chorým s roztrúsenou mozgovomiechovou sklerózou a osobám im blízkym. Služby: -ponuka pomôcť ľuďom s roztrúsenou sklerózou formou zdravotná rehabilitácia a sociálneho poradenstva -organizujú stretávanie členov a rekondičných pobytov.

A.A. je spoločenstvo mužov a žien, ktorí sa navzájom delia o svoje skúsenosti, sily a nádeje, aby mohli riešiť svoj spoločný problém a pomáhať ostatným uzdravovať sa z alkoholizmu.

Nadácia Synot sa snaží pomáhať deťom a mládeži v Zlínskom kraji.

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Spoločnosť priateľov Francúzska. Club Franco - Tcheque - Francúzsko-Český klub v Zlíne. Služby: - podpora, šírenie francúzskeho jazyka a kultúry prostredníctvom kultúrnych a spoločenských akcií - jazykové kurzy francúzskeho jazyka všetkých úrovní - autorizované centrum na vykonanie medzinárodných jazykových skúšok DELF/DALF - ...