Město Kroměříž

Město Kroměříž

O správny chod republiky a spokojnosť občanov sa starajú úrady a organizácie ako mestské a krajské úrady, finančné úrady, katastrálne úrady, súdy, ústavy pamiatkovej starostlivosti, riadenia prírodných zdrojov, colná správa a príspevkové organizácie.

Únia Roska. Nezisková organizácia zameraná na pomoc chorým s roztrúsenou mozgovomiechovou sklerózou a osobám im blízkym. Služby: -ponuka pomôcť ľuďom s roztrúsenou sklerózou formou zdravotná rehabilitácia a sociálneho poradenstva -organizujú stretávanie členov a rekondičných pobytov.

Práca s deťmi a mládežou vo voľnom čase. Nie je špecifické zameranie činnosti. V rámci činnosti sa prelínajú oblasti turistiky, táborníctva, prírodovedy, šport, kultúra, ručné činnosti.... Pravidelné oddielové schôdzky sa konajú 1x týždenne, navyše jednodňové i viacdenné akcie, letný pioniersky tábor cez prázdniny. Organizujeme aj akcie pre ...

Zlínska krajská asociácia Sport pre všetkých je dcérskym spolkom Českej asociácie s celorepublikovým pôsobením. Svoju činnosť vykonáva predovšetkým v Zlínskom kraji, organizuje športové aktivity pre cvičencov všetkých vekových skupín od najmenších detí, cvičiacich s rodičmi cez predškolákov, mladšie a staršie žiactvo, dorast, mužov, ženy až po ...

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Všeobecný úrad s rozšírenou pôsobnosťou

Okresná hospodárska komora - OHK. Informačné miesto pre podnikateľov - InMP. Služby: -v oblasti podnikateľskej: -poradenské a konzultačné -vzdelávacia činnosť -propagácia a šírenie informácií -podporovanie školských zariadení. -v oblasti právnej a konzultačnej: -právna konzultácia -ekonomické poradenstvo pre podniky. -v ...

Všeobecný úrad Martinice: -podrobné informácie na webovej stránke obce. Aktuálny počet obyvateľov je 720. Koniec pokoja, ale zároveň nové pracovné miesta. S týmito očakávaniami vzhliadajú obyvatelia Martiníc na Kroměřížsku k novo vznikajúcej priemyselnej zóne Holešov, ktorá im vzniká doslova za humnami.

Stredisko pre voľný čas detí a mládeže - voľnočasové aktivity, organizovanie letných táborov.

Ponúkame deťom a mládeži - atraktívne využitie voľného času počas celého roka - pravidelné schôdzky - výtvarné dielne - víkendové akcie - pobyt v prírode, poznávanie prírody - dobrú partiu - letná činnosť (tábory), rozvoj táborníckych zručností - rôznorodý a všestranný program - využitie hier vo všetkých ich podobách - rozvoj osobnosti ...

Pozemkový fond Českej republiky: -uzatváranie zmlúv o prevode vlastníckych práv k nehnuteľnostiam -výpovede z nájomného vzťahu a nájomné zmluvy na nehnuteľnosti -evidencia pozemkov, budov, stavieb.

Okresná Agrárna komora združuje podnikateľov v poľnohospodárstve, lesníctve a potravinárstve. Presadzuje a obhajuje záujmy svojich členov, poskytuje poradenské a informačné služby v oblastiach ktoré sa týkajú vyššie uvedených podnikateľských činností.

Komunistická strana Čiech a Moravy - KSČM. Okresný výbor. Politická strana, ktorá sa hlási k hodnotám a tradíciám ľavicového hnutia.