Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Dobrovoľné združenie osôb, ktoré majú záujem na rozvoji obchodu medzi Českou republikou, Slovenskou republikou a Čínskou ľudovou republikou. Komora ďalej v spolupráci s vládnymi aj mimovládnymi inštitúciami vytvára podmienky k budovaniu priateľských, kultúrnych, a obchodných vzťahov.

je voľnočasové centrum. Ponúka vzdelávacie, kultúrne a športové aktivity a organizuje jednorazové akcie pre deti i širokú verejnosť.

Záujmové združenie Plavecké stredisko Zeva sa zameriava na výučbu plávania pre deti, dojčatá, batoľatá, kondičné plávanie, individuálnu výučbu plávania, aquarobic aj organizovanie plaveckých súťaží. Výučbu zabezpečujeme v Hradci Králové na ulici Uhelná a Štefánikova. Naše aktivity: - výučba plavenie pre materské a základné školy - kondičné ...

Stredisko voľného času Havířov. - telovýchova, prírodovedná a predškolské činnosť, pohybovej činnosti, estetická výchova

Čučoriedka Praha o.p.s. je pražská nezisková organizácia, ktorá pomáha deťom i dospelým s telesným postihnutím zapojiť sa do bežnej spoločnosti. Svojim klientom pomáhame v priebehu celého života. S dopravou do škôl, tréningovým pracovným programom a tiež hľadaním pracovného místa.Provozujeme komunitné centrum, obchodík Čučoriedka, dielňu ...

Hospodárska a sociálna rada: - iniciatívne a koordinačné činnosti s cieľom dosiahnutia vyššej ekonomickej a sociálnej úrovne regiónu.

Rodinné centrum: - predpôrodné kurzy, kurz masáže bábätiek a detí - znakovanie s dojčatami a batoľatami - príprava na dojčenie - aromaterapia - požičovňa detských atrakcií alebo pomôcok.

Občianska poradňa, poradenstvo - poskytujeme služby ľuďom a rodinám, ktorí sa ocitli v zložitej životnej situácii.

činnosť: - ponuka pomôcť ľuďom s roztrúsenou sklerózou formou zdravotnej rehabilitácie a sociálneho poradenstva.

Tátohraní je projekt, ktorý sa zameriava na posilnenie úlohy otca vo výchove detí. Naši synovia vyrastajú vo svete plnom žien a keď sa potom ako mladí muži majú postaviť tvárou v tvár svetu, tak sa im to nedarí. Potrebujú prirodzené mužské vzory, inšpiráciu a príklady, ktoré im môžu najlepšie poskytnúť ich otcovia. Naše dcéry potrebujú cítiť lásku ...

Združenie medzi riekami: - rozvoj a propagácia mikroregiónu Krňany s pripomenutím histórie

služby -, sociálna a psychologická pomoc utečencom a ostatným cudzincom na území SR - podpora integrácie cudzincov.

služby: - realizáciu sociálnych, voľnočasových, kultúrnych a vzdelávacích programov.

Služby pre neziskový sektor. Poradenstvo, ekukace

služby: - záchranná stanica - ornitologický spolok

Železničná spolok - občianske združenie Všetko odštartovala v roku 2006 kúpa mašinky 700 689 - Hrbatý Máňa.

Psie škola. Výchova a výcvik: -Všetky plemená psov podľa požiadaviek majiteľa. školenia: -provádí účastník najvyšších súťaží vyškolený ako inštruktor psovodov. realizácia: Skúška. Chovná stanica dobermanov.

Propagácia turistiky v okolí Náchoda: -pořádání pochodov, cyklojazdu a poznávacích zájazdov -Prevádzka ubytovne KČT Náchod -údržba turistického značenia.

Letecká škola: - výcvik pilotov. služby: - vyhliadkové lety - letecké snímkovanie.