Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Nadácia: - zameriavame sa na ochranu prírody, krajiny a životného prostredia.

Nezávislé občianske združenie priaznivcov balónového športového lietania.

Sme nezisková organizácia, ktorá sa zaväzuje odhaľovať podvody v oblasti náboženstva, histórie, vedy, médií a zdravia.

Nadácia pre výstavbu Saleziánskeho strediska mládeže.

Rodinné centrum - aktivity pre rodičov s deťmi Súkromná materská škola Emilyclub

Centrum pre rodinu a sociálnu starostlivosť. Nadácia KROK ZA KROKOM. Podpora a pomoc deťom a rodinám v ťažkej situáciu.

Študent Cyber Games (SCG) je nezisková organizácia (Občianske združenie) založená v Českej republike, ktorej činnosť spočíva v rozvoji voľnočasových aktivít. Tým sa má na mysli najmä organizovanie turnajov, súťaží, líg a majstrovstiev, poradenská, vzdelávacia a osvetová činnosť pre verejnosť a vydávanie publikácií. Činnosť SCG je dlhodobo zameraná ...

Stud je združenie gayov, lesieb a priateľov. Nezávislá nezisková organizácia, ktorá pôsobí v prospech gayov a lesbických žien, rozvíja a kultivuje komunitný život, usiluje sa o plné právne i faktické zrovnoprávnenie.

Dom* detí a mládeže, DDM*, centrum voľného času Heleceletova: -kurzy, krúžky pre deti a dospelých -keramika -hudobné -jazykové -prírodovedné -rodičia s deťmi -maľovanie -výukové programy pre materské a základné školy -prímestské tábory.

Dom detí a mládeže. Centrum voľného času: -krúžky pre deti (pohybové, turistické, výtvarné, hudobné, poznávacie a počítačové) -aktivity pre dospelých -výukové programy -voľné aktivity.

Poradenské služby v sociálnej oblasti.

Združenie organizujúce zahraničné výmenné stáže pre študentov technických odborov.

Občianske združenie ČAK určené na morálnu a hmotnú podporu osôb, trpiacich poruchami komunikácie, najmä formou zajakavosti a na presadzovanie a obhajobu ich oprávnených záujmov. Organizujeme záujmové kluby osôb trpiacich poruchami komunikácie a ich príbuzných a priateľov.