Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Pražský literárny dom autorov nemeckého jazyka: - nadačný fond - knižnica

Detské tábory - celoročné voľnočasové aktivity pre deti a mládež

Činnosť: - klubom majiteľov a riaditeľov firiem

Adopcia afrických detí, projekt pomoci na diaľku Stavba a zriaďovanie škôl v Guinei Poslaním organizácie je šírenie humanistických myšlienok a ochrana ľudských práv formou rozvojovej spolupráce, kultúrno-spoločenskej činnosti a rozširovaním informovanosti na nezárobkovom základe. Snažíme sa o zvyšovanie verejného povedomia o situácii v ...

Uvedenie japonskej kultúry do ČR, rozvoj poznania a porozumenia. Podpora záujmu Japoncov o českú kultúru a integráciu japonskej komunity.

Sme mimovládni, nezisková organizácia so štatútom nadácie. Poslaním nadácie je trvalo zlepšovať a harmonizovať vzťah človek – zviera – životné prostredie, hájiť záujmy a práva zvierat, pomáhať zmierňovať utrpenie a zaisťovať prijateľné životné podmienky zvierat v ľudskej starostlivosti, držaných v zajatí i zvierat voľne žijúcich.

Spolok ALLA DANZA sa od roku 2006 venuje štúdiu a verejnej prezentácii Európskeho tanečného umenia 15.-19. storočia (tzn. gotika, renesancia, baroko a doba národného obrodenia). Pražská centrála sa roku 2012 rozrástla o pobočku v Brne, ktorá sa špecializuje na francúzske dvorské baroko 17./18. storočia.

Otvorené združenie ľudí sa záujem o šport, dobrodružstvo a posúvanie hraníc. Projekt Cvičíme v práci. Školenia, kurzy, outdoor aj indoor aktivity. Akreditovaná akadémia fitness, profesionálny tím športovcov, lekárov, trénerov a koučov.

Občianske združenie pre minimalizáciu spoločenského znevýhodnenia detí z detských domovov a zvýšenie kvality ich života

Fond ohrozených detí je občianske združenie na pomoc týraným, zanedbávaným, zneužívaným opusteným alebo inak sociálne ohrozeným deťom, s pôsobnosťou na celom území Slovenskej republiky.

Činnosť Únie otcov SR upravujú stanovy. Stručne možno povedať, že podstatou a cieľom je úsilie o optimálne fungovanie rodiny a plnohodnotná výchova detí, a tým aj budúcich generácií. Moderná odborná literatúra nám ukazuje, k akým stratám a škodám u mládeže dochádza, ak sa nepodieľa na výchove otec a to bez ohľadu na spoločenské zriadenie. Že u nás ...

Občianske združenie Chovná stanica špecializovaná na dravce a sovy Programy environmentálneho vzdelávania pre školy

Cieľom Fokusu je pomôcť ľuďom s duševným ochorením žiť plnohodnotný život v spoločnosti.

Činnosť SiS spočíva predovšetkým v práci členov Spoločnosti v rámci odborných skupín a komisií, ďalej v organizovaní odborných akcií pre širokú verejnosť av edičnej činnosti. podpora a rozvoj silikátového odboru

Občianske združenie Spoločnosť Parkinson bolo založené v roku 1994 z iniciatívy lekárov Neurologickej kliniky 1. LF UK a VFN v Prahe. Už takmer dvadsať rokov všestranne pomáha nielen chorým Parkinsonovou chorobou, ale aj ich rodinám a blízkym. Spoločnosť organizuje pre parkinsonikov rekondičné pobyty av rámci 22 regionálnych klubov po celej ...

Kacubó Kenrikai je občianske združenie zaoberajúce sa japonským bojovým umením Kendo. Kacubó Kenrikai je členom Českej federácie Kendó. Je to najstaršia Kendo dódžó u nás v SR. Kacubó znamená "smäd po sebazdokonalení" a Kenrikai "spoločnosť meča".

Zväz poskytujúci informácie o Pražských kluboch Karate, ktoré sú súčasťou PSKe, tréneroch, skúšobných komisároch, rozhodcoch, závodoch a závodníkoch.