Možnosť stať sa členmi združenia podporujúceho preventívnu zdravotnícku starostlivosť, združenia rodičov, detí, špeciálnych pedagógov, majiteľov nehnuteľností či združenie na podporu environmentálnych aktivít. Spojte sa s ľuďmi, ktorí majú rovnaké záujmy.

Skupina historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie. Organizujeme akcie historického a scénického šermu z obdobia neskorej renesancie.

Skupina historického šermu zaoberajúca sa rekonštrukciou historických udalostí a bitiek z obdobia gotiky a baroka. organizuje: - šermiarske predstavenie - historické predstavenie - stredoveké dni a mestské slávnosti - sokoliarske ukážky, kejklířské a tanečné vystúpenia, ohňové show - hradné strašenie - detské dni - program pre školy.

Psie škola. Výchova a výcvik: -Všetky plemená psov podľa požiadaviek majiteľa. školenia: -provádí účastník najvyšších súťaží vyškolený ako inštruktor psovodov. realizácia: Skúška. Chovná stanica dobermanov.

Únia Roska. Nezisková organizácia zameraná na pomoc chorým s roztrúsenou mozgovomiechovou sklerózou a osobám im blízkym. Služby: -ponuka pomôcť ľuďom s roztrúsenou sklerózou formou zdravotná rehabilitácia a sociálneho poradenstva -organizujú stretávanie členov a rekondičných pobytov.

A.A. je spoločenstvo mužov a žien, ktorí sa navzájom delia o svoje skúsenosti, sily a nádeje, aby mohli riešiť svoj spoločný problém a pomáhať ostatným uzdravovať sa z alkoholizmu.

Nadácia Synot sa snaží pomáhať deťom a mládeži v Zlínskom kraji.

Stráženie detí. Záujmové združenie PRE deti a mládež. Organizovanie: - kurzy pre rodičov, deti, mladých a dospelých Herňa.

Spoločnosť priateľov Francúzska. Club Franco - Tcheque - Francúzsko-Český klub v Zlíne. Služby: - podpora, šírenie francúzskeho jazyka a kultúry prostredníctvom kultúrnych a spoločenských akcií - jazykové kurzy francúzskeho jazyka všetkých úrovní - autorizované centrum na vykonanie medzinárodných jazykových skúšok DELF/DALF - ...

Poskytované služby: Služby pre osoby so zdravotným postihnutím a seniorov, najmä: - asistenčná služba v domácnosti atp. - špeciálna preprava pre imobilnú - integračné programy pre deti a mládež - športové aktivity - požičovňa kompenzačných pomôcok. Dobročinný obchod DOBRODEJ.

Sme skupina ľudí so záujmom pracovať na sebe a pomáhať v tom druhom. Sme tu pre deti, dospievajúcich, dospelých aj pre firmy či iné organizácie. A aj keď pôsobíme prevažne v Zlínskom kraji, nebojíme sa vyraziť aj ďalej. Záleží nám na zdravých medziľudských vzťahoch a veríme v silu skupiny. To využívame pre osobnostný a sociálny rast všetkých ...

Klub českých turistov, ktorý prevádzkuje karavaning, mototuristiku, pešiu turistiku, cykloturistiku a vodácku turistiku. Organizuje pre širokú verejnosť a zúčastňuje sa peších, cykloturistických a karavanistických zrazov.

Organizovanie závodných zrazov, súťaží elegancie členov a priaznivcov historických vozidiel. Pracujeme s mládežou, technické vzdelávanie a športové akcie. Naša klubová testačná komisia testuje historické vozidlá. Spolupracujeme s ostatnými klubmi, pomoc pri organizovaní závodov veteránov. V HD štúdiu upravujeme a zverejňujeme filmy za účelom ...

Práca s deťmi a mládežou vo voľnom čase. Nie je špecifické zameranie činnosti. V rámci činnosti sa prelínajú oblasti turistiky, táborníctva, prírodovedy, šport, kultúra, ručné činnosti.... Pravidelné oddielové schôdzky sa konajú 1x týždenne, navyše jednodňové i viacdenné akcie, letný pioniersky tábor cez prázdniny. Organizujeme aj akcie pre ...

Zapísaný spolok Zdravý Rožnov vzniklo ako otvorené združenie ľudí, ktorí sa nadchli myšlienkami obsiahnutými v medzinárodnom projekte Zdravé mestá Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), a vzali si za cieľ presadzovať tieto myšlienky v našom meste, s cieľom oficiálneho pristúpenia Rožnova k tomuto projektu. Od jesene 2004 je Rožnov členom ...

Skupina historického šermu Organizuje - rytierske turnaje - historické tance dvorské i sedliacke - orientálna tanečnica - streľba z historických palných zbraní - slávnostná garda - dobové vojenské ležania - historické sprievody s bubnami a zástavami.

Združenie: - podporujúca preventívnu starostlivosť o telesné a duševné zdravie človeka v každom veku vrátane zdravého životného štýlu.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Odborné sociálne poradenstvo. Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.

Všeobecne prospešná spoločnosť Služby: - základné sociálne právne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - odborné sociálne poradenstvo pre ľudí so zdravotným postihnutím - tlmočnícka služba pre ľudí so stratou sluchu - sociálne aktivizačná služba pre nepočujúcich.