Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

Stredisko voľného času PRO deti a mládež - voľnočasová činnosť - krúžky - tábory - kurzy - súťaže

Naša spoločnosť sa venuje predaju a poradenstvo v oblasti bylín a provázením tehotenstva. Organizujeme aj kurzy, workshopy a semináre z týchto oblastí. služby: - bylinkárska poradňa - konzultácie, odporúčania, prípadné namiešanie alebo zber bylín na mieru Vašim potrebám - Bachova kvetová terapia - konzultácie, miešanie individuálnych ...

organizovanie - semináre, kurzy - výber vhodného plemena psa výcvik - psivýcvik rodinného psa - zaškolenie rodinyvýcvik športového psa - výcvik služobného psa - náprava problémového správania - pomoc pri výbere vhodného plemena poradenstvo, semináre, kurzy predaj - chovateľské ...

poradenstvo - BOZP - požiarna ochrana Predaj, opravy a servis - hasiace prístroje - požiarna ochrana

Ponúkame ON-LINE kurzy a semináre týkajúce sa osobného rastu, zvládanie náročných životných situácií a výchovy detí. Všetky semináre sú realizované a garantované psychológom Petrom klieštiky a psychiatrom Michalom Raszka, odborníkmi s dlhoročnou praxou na poli psychológie, psychiatrii, psychoterapie a školenia.

služby: - tanečné kurzy salsy pre začiatočníkov i pokročilých - pohybové a relaxačné štúdio

služby: - organizovanie výstav a predajných akcií - výučba jazykov, preklady, tlmočenie

Poskytujeme vzdelávanie dospelých - profesijné, firemné, záujmové, projekty pre voľný čas - pre ozbrojené zložky, súkromné bezpečnostné služby a bezpečnostné profesionálov, firmy, podnikateľov, zamestnancov, mládež, občianske združenia aj verejnosť.

služby: - kozmetika - masáže, rehabilitácia - kurzy, školenia.

služby: - komplexné preškolenie vašich zamestnancov v oblasti nástrojov kvality - audity - konzultačná a poradenská činnosť v oblastiach: implementácia QMS, implementácia integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atď.

Jazyková škola: - firemné kurzy - kurzy pre verejnosť - študijné pobyty v zahraničí. Preklady a tlmočenie.

Spolok obnovuje a oživuje európskej spôsoby boja a výcviku od raného obdobia do 19. storočia vrátane a ďalej ich rozvíja. Bojové smery: - lukostreľba - šerm - vrhacie zbrane.

služby: - prehliadky pracovísk - zhodnotenie stavu BOZP a PO - prevedenie previerky BOZP podľa požiadavky Zákonníka práce, prehliadky PO stanovené zákonom o PO - vypracovanie príslušnej dokumentácie BOZP a PO - školenie BOZP a PO - periodické, jednorazové, popr. podľa požiadaviek zákazníka, školenia vedúcich, školenia preventívnych požiarnych ...

Jazykové kurzy angličtiny: - kurzy na mieru, vrátane firemných kurzov - individuálne hodiny - jazykové kurzy pre deti. Prekladateľské služby.

Kurzy osobného rozvoja: - synergický Time management - vzťahy a komunikácia - tímová práca a spolupráca - koučovanie - perspektívny spôsob riadenia - stress Management - vyjednávanie - leadership - lektorské zručnosti.

Jazykové kurzy angličtiny: - pre samoukov - pre cestovateľov - skupinové kurzy - firemné kurzy. Preklady dokumentov - súdne preklady: -matriční dokumenty - právne a súdne listiny - výpisy z registrov a registrov - vysvedčenia, diplomy a osvedčenia - účtovné a daňové dokumenty - identifikačné a evidenčné doklady.

služby: - jazykové kurzy - doučovanie - predškolské príprava - organizácia detských osláv - skupinové cvičenie pre deti MŠ a ZŠ zamerané na správne držanie tela - preklady angličtina, nemčina - letné prímestskej tábory

Kurzy zdobenie tort, maľovanie na torty, práca s pištoľou airbrush, modelovanie figúrok, modelovanie reliéfu a ďalšie.

Statok Kočvara. služby: - organizovanie spoločenských podujatí - ustajnenie koni - jazda na koni - prímestskej tábory

služby: - ustajnenie koní - jazdenie na koňoch - výcvik na jazdiarni pre začiatočníkov i pokročilých - predaj koní

služby: - výučba angličtiny (obchodné, bežná) - preklady AJ - korektúra textov - tlmočenie konzekutívne - audit Aj rodeným hovorcom - jazykové kurzy (individuálne, skupinové, firemné)

Sme poradenská spoločnosť, ktorá sa venuje pomôcť českým firmám v prenikaní na čínsky trh. Naše služby zahŕňajú všetko potrebné pre spoluprácu s Čínou: - preklady a tlmočenie čínština - výučba a kurzy čínštiny - poradenstvo - školenie

Organizujeme semináre pre obchodníkov, managerov, firmy. Ďalej pomáhame vďaka kurzu ako uspieť na pohovore, ľuďom získať vysnívanú prácu.

plavecký klub - výučba plávania pre deti - kurzy plávania.