Kurzy ponúkajú študovanie cudzích jazykov, taktiež varenie, maľovanie, hru na hudobný nástroj alebo spoločenské a komunikačné zručnosti, ktoré nachádzajú uplatnenie v pracovnej sfére. Využite služby certifikovaných pracovísk a naučte sa nové zručnosti.

služby: - školenia a poradenstvo v oblasti projektového riadenia.

Jazyková škola in Dobříš: - jazykové kurzy: - anglický, nemecký, španielsky a francúzsky jazyk.

činnosť: - prevádzka strelnice - prípravné kurzy na praktickú časť skúšky odbornej spôsobilosti pre získanie ZP

poradenské služby - organizujeme konferencie, odborné školenia - ponúkame pre súkromné spoločnosti a podnikateľov marketingové služby a obchod s územnými samosprávami.

služby: - lekcie jogy, cvičenie pre zdravý chrbát, masáže a dychové cvičenia

Školenia, odborné semináre: - daňová problematika.

Predaj, prenájom, služby: - lietadlá, lietadiel pre súkromné lietanie - servis lietadiel, starostlivosť o lietadlá, hangárování - výcvik pilotov.

Štátny ústav jadrovej, chemickej a biologickej ochrany, v. V. I. Ponúka výskumné a vývojové aktivity v oblasti chemických, biologických a rádioaktívnych látok. Vykonávame laboratórne aj terénne merania, analýzy, testovania a expertízy, ďalej inšpekčnej činnosti v radiačnej ochrany a pri kontrole zákazu chemických a biologických zbraní. SÚJCHBO, ...

služby: - dotačné poradenstvo - administratívne poradenstvo - školenia, semináre

Služby, organizovanie: - odborné rekvalifikačné kurzy a semináre pre vzdelávanie a rozvoj zamestnancov

služby: - vyhliadkové lety - výcvik pilotov ULL - požičovňa lietadiel

Služby v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia pri práci a požiarnej ochrany - školenia zamestnancov BOZP a PO - prevencia rizík.

služby: - preklady, tlmočenie - výučba jazykov (angličtina, nemčina, ruština)

služby: - meranie aerosólov - poradenstvo v oblasti merania prírodného, antropogénneho, priemyselného aerosólu - služby v oblasti BOZP. Výhradný predajca: - modelovací softvér RISKCURVES, EFFECTS.

Spoločnosť ZEHOMS SERVIS s.r.o. sa zaoberá servisom nových i použitých stavebných strojov. Ďalej ponúkame opravy zdvíhacej techniky, žeriavov, montážnych plošín a vysokozdvižných vozíkov. V našej servisnej dielni zabezpečujeme kompletnú servisnú údržbu stavebných strojov a zdvíhacích zariadení ako sú vysokozdvižné vozíky, hydraulické ruky a ...

služby: - odborné poradenstvo v oblasti chudnutia a zdravej výživy - cvičenie - kurzy zdravého stravovania

služby - kurzy a výuka orientálneho tanca.

činnosť: - hokejová škola Miesto tréningov: Viacúčelová športová hala Slaný Lacinova 1720

služby - realizácia zadávacích a výberových konaní - audit verejného obstarávania - konzultačné a poradenské služby - právne poradenstvo. Ďalšia činnosť - potápačský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

služby - projekty v odbore očnej optiky a optometrie - organizujeme teambuilding, eventy, kongresy, odborné školenia a veľtrhy.

práca: - kúrenárske - inštalatérske - elektroinštalácia - revízie elektro, plyn - stavebné práce. služby: - školenia a skúšky elektrikárov.

činnosť: - služby v oblasti BOZP.