Chcete zlepšiť svoju odbornú kvalifikáciu? Navštívte rekvalifikačné kurzy a zamerajte sa na sociálnu starostlivosť, gastronómiu, potravinárstvo, služby zákazníkom, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdelávanie, zdravotníctvo, administratívu či financie.

Firma Apis, Vladimír Nasibulin sa špecializuje na znalecké posudky v oblasti hospodárskej úpravy lesov. Ďalej vyhotovujem znalecké posudky a odhady cien drevín, rastlín a lesov. Realizujem školenia a kurzy pre lesníkov. Znalecké posudky pre odhady cien: - rastlín - okrasných drevín - stromov - dreva - lesných porastov, vrátane škôd na ...

Služby: - vzdelávanie: - firemné semináre: - praktická firemná komunikácia - psychológia predaja - komunikácia v obchodnej praxi - neverbálna komunikácia - tajná reč tela - strategický leadership novej generácie - emočná inteligencia vo firemnej praxi - vedenie a riadenie ľudí - firemná kultúra ...

Kurzy: - účtovníctvo - vzdelávací program pre účtovníkov.

Prednášače, semináre a odborné školenia

Kurzy - účtovníctvo - daňová evidencia - rekvalifikačné kurzy.

Gynekologicko-pôrodnícke ambulancie. Doškoľovanie lekárov v gynekológii a pôrodníctve LEVRET - prednášky - vydávanie odborných časopisov - program celoživotného vzdelávania.

Školiace stredisko, vzdelávanie a rekvalifikácia: - strážny - strážnik obecnej a mestskej polície - pracovník dohľadového centra - dispečer pultu centrálnej ochrany.

Služby: -kurzy nechtovej kozmetiky Dodávka, predaj: -gélové farby -ozdoby na nechty -nástroje

Rodinné služby zaisťujú kompletné služby pre rodiny a domácnosti a to od zaistenia novej pracovnej príležitosti, vrátane rekvalifikácie, cez opatrovateľské služby, stráženie detí a obslužné činnosti pre rodinu a domácnosť až po vypratanie pozostalostí a nehnuteľností po vysťahovaní.

Služby: -vzdelávacie inštitúcie -rekvalifikačné kurzy

Vzdelávacia, poradenská a personálna spoločnosť.

INFORMA - stredisko vzdelávania, kurzy a školenia: - obsluha zemných a stavebných strojov - obsluha motorovej píly, vozíkov - lešenár, žeriavnik, viazač - obsluha betonární, mixov a čerpadiel - bezpečnosť práce - požiarna ochrana.

Vzdelávacie aktivity a projektové riadenie. Centrum praktického vzdelávania - odborné kurzy.

Kurzy a semináre. Pre firmy, dospelé aj deti.

Škola celostnej a prírodnej medicíny KAMATÉ.

Kurzy a semináre pre podnikateľov - rekvalifikácia, rekvalifikančné kurzy.

Manikúra Kozmetické služby Rekvalifikačné kurzy na predlžovanie rias.

Služby - počítačové kurzy - jazykové kurzy - rekvalifikácia - grafika a tlačoviny - spracovanie projektov a dotácií EÚ

Školiace centrum - organizovanie školení, konferencií, workshopov a odborných kurzov - špeciálne kurzy pre verejnú správu, zdravotníctvo a školstvo - IT kurzy - kurzy pre administrátorov - manažérske kurzy.

Činnosť: -vyžitie a plnenie úloh v oblasti záujmových, športových a technických činností, -organizovaním súťaží, závodov a podujatí podľa medzinárodných, národných i vlastných pravidiel, -školenie pre získanie zbrojného preukazu, -školenie pre získanie kvalifikácie trénera športovej streľby, -školenie pre získanie zbrojára v organizáciách so ...

Služby: - personálna agentúra s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti zamestnania osôb so zdravotným postihnutím - realizácia Dni zdravia, kurzy prvej pomoci, školenia a workshopy