Chcete zlepšiť svoju odbornú kvalifikáciu? Navštívte rekvalifikačné kurzy a zamerajte sa na sociálnu starostlivosť, gastronómiu, potravinárstvo, služby zákazníkom, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdelávanie, zdravotníctvo, administratívu či financie.

Služby: -kozmetické služby -kadernícke služby -vizážistika, farebná typológia -manikúra, modelácia nechtov, pedikúra -masáže -rekvalifikačné kurzy s akreditáciou MŠ SR -kaderník -pedikúra -manikúra -masáž -kozmetika.

Semináre, kurzy, rekvalifikácie, školenia - Životné prostredie - Energetika - Psychológia práce a spoločenské vystupovanie.

Preklady z českého jazyka do gramaticky a významovo správnej angličtiny vyhovujúce všetkým praktickým požiadavkám kladeným na obchodné, technické, propagačné a iné texty Úpravy menej kvalitných prekladov a kvalitné preklady z anglického jazyka do českého, vykonávané s dôrazom na zachovanie presného významu Korektúry: - anglické texty ...

Služby: - masáže Rekvalifikačné a doškoľovacie kurzy: - masáže - pedikúra - reflexná terapia

Služby: - rekvalifikácia strážny, detektív koncipient - vykonávanie skúšok overujúcich odbornú spôsobilosť pre profesijné kvalifikácie strážny, detektív koncipient - detektívne služby - vyhľadávanie odpočúvaní

Bezpečnostné analýzy firiem, návrhy opatrení na zamedzenie strát a krádeží. Výučba a výcvik v streľbe so zbraňou a strážnikov Mestskej polície.

Organizovanie: - rekvalifikácia - kurzy - semináre

Služby: - riešenie personálnych a výrobných problémov, pracovných príležitostí v SR, ďalej potom kurzov a školení.

Služby: - kurzy - rekvalifikačné kurzy - semináre - konferencia

Služby: -spracovanie miezd -komunikácia a zastupovanie nielen s orgánmi štátnej správy -mimoškolské vzdelávanie, organizovanie kurzov -kompletné vedenie účtovníctva

SILEX Olomouc - vzdelávacie a školiace zariadenia. Rekvalifikačné kurzy: -kuchár - čašník -predavač -holič - kaderník -účtovníctvo -masér -automechanik -mechanik - opravár -kozmetické služby.

Služby: -spracovanie účtovníctva -daňové poradenstvo -kurzy a školenia -webdesign -programátorská činnosť

-Súkromná stredná odborná škola odbory: -Informačné technológie -Ekonomika a podnikanie

Organizujeme vzdelávacie kurzy so zameraním na rozvoj všeobecných či špecializovaných zručností.

Vzdelávacia a poradenská spoločnosť: - kurzy - rekvalifikačné kurzy - kariérové poradenstvo Personálna agentúra

Ponúkame: - zváračské kurzy - kovovýroba - predaj zváracia technika.

Prekladateľstvo a tlmočenie Jazyková výučba Manažérske vzdelávanie

Vzdelávacia agentúra. rekvalifikačné kurzy akreditované MŠ SR: -Účtovníctvo a daňová evidencia v rozsahu 161 hodín teoretickej výučby -Mzdové účtovníctvo v rozsahu 140 hodín teoretickej výučby -Pestúnka pre deti do zahájenia povinnej školskej dochádzky v rozsahu 161h z toho 80 praktickej výučby, ktorá bude realizovaná v MŠ a 81 teoretickej ...

Služby: -servis vysokozdvižných vozíkov -technické kontroly -školenie vodičov VZV -revízia plynových zariadení

Logistika. Školenie obsluhy a kontroly motorových manipulačných vozíkov.

Školenia, rekvalifikácie a učenia. Ponúkame kurzy kvalifikačné, víkendové a jazykové. Personalista. Pracovník CK a Cestovného ruchu, agličtina.