Obchodná akadémia, odborné učilištia, priemyselné, odborné a umelecké školy a gymnáziá. V Slovenskej republike nájdete štátne aj súkromné školy, ktoré ponúkajú vysoký štandard výučby, nadštandardné technické vybavenie a tiež kvalitnú pedagogickú činnosť.

Stredná Hotelová škola v Mariánskych Lázňach je členom Európskej Asociácie Hotelových škôl. Štúdium: - Hotelierstvo a turizmus - Kuchár - Čašník, servírka - Gastronómia. Prax v gastronomických strediskách doma aj v zahraničí.

SPŠ- Stredná priemyselná škola. Vyššia odborná škola technicko-ekonomická. Školská jedáleň Masarykova 623 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 494 539 293 e-mail: jedáleň@vosrk.cz. Domov mládeže: tel. 494 539 295.

Stredná odborná škola, stredné odborné učilište. Ponúkame odbory gastronómie, hotelierstva a podnikania a učebné odbory kuchár-čašník, cukrár, mechanik, opravár, murár a krajčír.

Stredná škola v Červenom Kostelci je v Královohradeckom kraji jedinou strednou školou s ponukou kreatívnych odborov Modelárstvo a návrhárstvo odevov a Odevníctvo V druhej skupine odborov vyučuje škola odbory vzdelania služieb a ekonomiky.

Stredná priemyselná škola elektrotechnická: -slaboprúdová elektrotechnika -technické lýceum. Vyššia odborná škola: -výpočtová technika -lekárska elektronika -marketing výpočtovej techniky -systémy informačné -riadiaca technika -sociálna práca. Pomaturitné a vyššie odborné štúdium.

Vyššia odborná škola. Obchodná akadémia. Jazyková škola. Stredná zdravotnícka škola.

Súkromná stredná odborná škola manažérska a zdravotnícka. Ponúka vzdelávanie s maturitnou skúškou v odboroch Ekonomika a podnikanie, Zdravotnícky asistent. Ďalej zaisťuje pre verejnosť akreditovaný kurz Všeobecný sanitár a získanie Certifikátu ECDL- tj medzinárodného vodičáka na PC. Deň otvorených dverí 12.12.2015, 16.1. 2016, 10.2.2016 alebo ...

Stredná priemyselná škola, Stredná odborná škola a Stredné odborné učilište, Hradec Králové -pracovisko Hradební 1029 (SOŠ a SOU) -pracovisko Hradecká 647(SPŠ)

Školské a sociálne služby pre deti a mladých ľudí s telesným postihnutím. Materská škola. základná škola. Stredná škola. Zdravotne rehabilitačné pracovisko.

Stredné odborné učilište Stredná odborná škola

Stredná škola - vzdelávanie žiakov v odboroch zakončených maturitnou skúškou (79-41-K/81 Gymnázium, 78-42-M/02 Ekonomické lýceum, 16-02-M/01 Priemyselná ekológia)