Obchodná akadémia, odborné učilištia, priemyselné, odborné a umelecké školy a gymnáziá. V Slovenskej republike nájdete štátne aj súkromné školy, ktoré ponúkajú vysoký štandard výučby, nadštandardné technické vybavenie a tiež kvalitnú pedagogickú činnosť.

Stredná škola. Fakultná škola Pedagogickej fakulty Univerzity Karlovej, zriaďovateľom je Magistrát hlavného mesta Prahy. Naša škola má v Prahe 9 štyri miesta výkonu činnosti: v ulici Poděbradskej 1 a 12, Pod Balkánom 599 a Českobrodskej 32a.

-Prevádzkovanie verejných telovýchovných škôl -Obchodná činnosť - kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Stredná odborná škola je koncipovaná ako špecializovaná škola, ktorá pripravuje absolventov základných škôl na činnosti vo finančných inštitúciách, konkrétne v bankovníctve, poisťovníctve a vo finančných úsekoch podnikov. Žiaci sú tiež pripravení na ďalšie štúdium na VŠ, VOŠ, kde pokračuje 80% našich žiakov po ukončení štúdia na Bankovej ...

Gymnázium Botičská, umiestnené v historickej budove z roku 1882, je škola s viac ako päťdesiatročnou tradíciou. Zriaďovateľom je hlavné mesto Praha

Štátna stredná odborná škola zaisťujúca výučbu štvorročných odborov obchodnej akadémie a cestovný ruch.

Obchodná akadémia - bankovníctvo - cestovný ruch - medzinárodný obchod - manažment a marketing - manažment športu

Štátna obchodná akadémia a ekonomické lýceum zaisťujúce výučbu štvorročných odborov so špecializáciou na spoločenské vedy, cestovný ruch alebo podnikanie.