Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Služby: -zdravotná poradňa s predajňou Maloobchod, predaj, e-shop: -produkty prírodnej medicíny

Výroba liečiv. Štruktúra ponuky: - výroba infúznych roztokov a parenterálnych prípravkov - analytické skúšky kontrolného laboratória - obalový materiál.

Lekáreň. Lieky na predpis, voľnopredajné lieky, vitamíny a minerály, doplnky stravy, čaju, liečebnú kozmetiku, zdravotnícku obuv a ďalší sortiment.

Biotechnologická spoločnosť zaoberajúca sa vývojom novej aktívnej bunkovej imunoterapie.

Zaoberáme sa: - zákazkovou výrobou potravinových doplnkov. Služby: - vývoj Produktov - granulácia za vlhka - tabletovanie - blistrovanie - balenie do dóz - mletie - fluidné sušenie - kapsľovanie - balenie do vrecúšok - etiketovanie - suchá granulácia - homogenizácia - sypké prípravky - balenie do obalov ai.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky -liečivá

Prevádzkujeme internetovú lekáreň so sortimentom voľnopredajných liečiv a potravinových doplnkov z bežných lekární. Ponúkame aj zdravotnícke potreby a pomôcky.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky -liečivá

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky -liečivá.

Výroba-liečivé prípravky: -masťové základy (masti, krémy, gély, suspenzia, pasty) -tablety -zmluvné výroby-masťové základy a tablety, vrátane balenia (napr. pre kozmetické firmy). Kontrola kvality-certifikované laboratórium SÚKL Praha pod identifikačným číslom 510: -kontrola surovín -kontrola medzioperačná -výstupná ...