Potrebujete lieky alebo liečivá na vaše zdravotné problémy? Lekárne ponúkajú lieky na alergie, chrípky, nachladnutie, na bolesť alebo na problémy s kosťami a kĺbmi. V ich sortimente nájdete aj doplnky stravy, zdravotnícke pomôcky, kozmetiku či hygienu.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - detský sortiment, doplnky stravy - vitamínové prípravky (vitamíny) - čaje a homeopatiká - zdravotnícky materiál - veterinárne liečivá - zdravotnícke potreby (pomôcky) - kozmetika značiek VICHY, Eucerin, La Roche-Posay, ´ IMEDEEN.

Dodávky, predaj cenovo dostupných liekov prostredníctvom inovácií. Cenovo dostupné liečivá.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: - lieky - liečivá.

Lekáreň. Maloobchod, predaj: -lieky, liečivá, vitamíny -výdaj na recepty (na predpis) -homeopatiká, liečivé a hojivé rastliny -čaja -dojčenský tovar a výživa -kozmetika VICHY -zdravotnej obuvi -zdravotnícky materiál, potreby.

Verejne prístupná odborná informačná služba.

Služby: - veterinárne poradenstvo a laboratórna diagnostika - import veterinárnych liekov, kŕmnych doplnkov - veterinárna starostlivosť v chovoch hospodárskych zvierat.

Farmaceutická spoločnosť. Výroba, predaj, distribúcia: -liečivá, liečivé prostriedky.

Predaj - bylinné extrakty na odstraňovanie problému vypadávania vlasov a proti nadmernému rastu chĺpkov Výroba - bylinné extrakty Predaj - bylinné extrakty na odstraňovanie problému vypadávania vlasov a proti nadmernému rastu chĺpkov

Vývoj, výroba a predaj farmaceutických prípravkov.

Predaj bylinných zmesí a bylín. Bowen masáže. Distribúcia kúpeľných produktov Bük Fürdo.

Predajňa liečivých rastlín Distribúcia, maloobchod, predaj: -zdravotnícke potreby Pobočky: -lekáreň U Hviezdy, tel. 495271730, Štefánikova ul. -lekáreň Na rohu, tel. 495542478, tr. SNP 637.

-Veľkoobchod a maloobchod -Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a modeling -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Potrebujete si vyzdvihnúť lieky alebo poradiť s výberom doplnkových liečiv? Lekáreň Radnica Vám ponúka prehľadný a široký výber liekov na lekársky predpis, voľnopredajných liekov, potravinových doplnkov, kozmetiky, veterinárnych liekov, homeopatík... Ponúkame aj meranie krvného tlaku. Navštívte nás! Teší sa na Vás náš ochotný personál.