Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Ambulancie, ordinácia: - chirurgia - športová traumatológia

Neštátne zdravotnícke zariadenie, poradenské a rekondičné centrum Prozit MUDr. Šárky anjelovo, CSc. v Ostrave pomáha ľuďom s nadváhou pri zdravom chudnutí. Nutričné poradca - lekár z ordinácie Vás pomocou metódy kognitívno behaviorálnej terapie zbaví všetkých ťažkostí. Výživový poradca sa zameriava nielen na redukciu, ale aj na prevenciu obezity a ...

V našom ambulantnom neštátnym zdravotníckom zariadení sa zameriavame na diagnostiku a fyzioterapiu ochorení pľúcnych a srdcových.

Ortopédia. Ortopedická ambulancia. Lekári: - MUDr. M. Mačiak - MUDr. D. Rosinská - MUDr. J. Svetlík. Špecializácia: - artroskopické operácie. Všetky typy ortopedických operácií. Unikátna liečba ortopedických ochorení a úrazov, bez nutnosti operácie: Arthrex ACP tmDouble Syringe Systém Autologus Conditioned Plasma. Americký systém ...

Spoločnosť Spinálna dekompresná terapia, s.r.o. poskytuje spinálna dekompresná terapia.

MUDr. Martina Lacinová prevádzkuje odbornú ambulanciu ušnú, nosnú, krčnú

Bc. Zuzana Sovadinová DiS. je nutričná terapeutka, ktorá prevádzkuje Centrum Špirálnej stabilizácie Ostrava a Nutričnú ambulanciu.

MUDr. Zdeněk Kuras prevádzkuje ambulanciu gynekológie a tehotenskú poradňu.

Ortodontická ordinácia - liečba ortodontických chýb pomocou snímateľných aj pevných strojčekov

MUDr. Dalibor Svrčina poskytuje komplexné služby v odbore gynekológie a pôrodníctva.

Anna Fančovičová je pôrodná asistentka poskytujúca okrem služby pôrodnej asistentky: - kurzy a cvičenia pre tehotné - zapožičanie knihy s tematikou tehotenstva, pôrodu a šestonedelia alebo rodičovstva - požičanie pomôcok (monitor dychu, odsávačka materského mlieka, strieborné klobúčiky, nosiace šatky, reboza, Aniball pumpičky)

Domáca ošetrovateľská starostlivosť - odbery krvi, aplikácia inzulínov, injekcií, infúzií, preväzy - ošetrovanie dekubitov, vredov predkolenia, a iných defektov, ošetrovanie pooperačných rán, katetrizácia žien i mužov - jednorazová, či ich výmena, preplachy katétrov, ošetrovanie stómií, peg .

Vikigyn s.r.o. prevádzkuje gynekologicko-pôrodnícku ordináciu v Ostrave-Porube.