Špecializované lekárske pracoviská zahŕňajú fyzioterapiu, vertebrogénnych terapeutov, homeopatické poradne, korekčnú dermatológie, laseroterapiu, ordinácie alternatívnej medicíny, výživové poradenstvo, centrá asistovanej reprodukcie či plastickú chirurgiu.

Spoločnosť FLYMEDICA, s.r.o. ponúka akútnu aj dispenzárnu internú a angiologickú starostlivosť.

PhDr. Pavla Šňupárková je akreditovaná psychologička, psychoterapeutka a lektorka pôsobiaca v Ostrave

MUDr. Eva Hurtíková prevádzkuje akupunktúru: - bolesťou chrbta a bolestivé stavy všeobecne - psychické problémy - vplyvom stresu, prepracovania - neurogénna tetánia - pomáha pri obrnách lícneho nervu - poruchy spánku a ďalšie problémy, kde je potrebné sa zamerať na celkové povzbudenie - uvoľnenie organizmu

Centrum zdravia a krásy poskytuje starostlivosť zdravia, ale aj estetické a relaxačné služby: -plastická chirurgia - optika - gynekológie, očné a ORL ambulancie - tetovací salón - kožná ambulancia - pedikúra ai.

Pobočka. Biofarmaceutická spoločnosť. Naším poslaním je bezpečný a efektívny odber ľudskej krvnej plazmy určenej na frakcionáciu založený na dôvernom partnerstve s darcami plazmy.

Pavel Hodák je poradca pre výživu, ktorú vykonáva nielen zmenou jedálneho lístka, ale aj pomocou Bioimpedančnej analýzy.

Interné lekárstvo Gastroenterológia Reumatológia

Ponúkame starostlivosť, podporu a poradenstvo cielené na redukciu váhy.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Gynekológia - MUDr. Marek Rozbroj

MEDIDIET - diétne poradenstvo - redukcia a úprava stravovacích návykov - liečba stravou v rámci nutriterapie a výživy. Nechtová modelácia - zdobenie nechtov tel. 777 177 374 Štúdio LaDa - liposukcia - kozmetika - kaderníctvo - masáže.

Služby: - výživové poradenstvo - diagnostika metabolizmu.

Dom duševného zdravia. Denné sanatórium s psychoterapeutickou starostlivosťou, kde fungujú psychoterapeutické a frakcionované programy pre klientelu s neurotickými a psychotickými ťažkosťami. Je nutné odporúčanie ošetrujúceho lekára alebo psychológa.

Poradňa výživy Ostrava pre potravinové intolerancie a alergie. Dozvedeli ste sa práve diagnózu: celiakia, intolerancia laktózy, alergia na bielkovinu kravského mlieka alebo histamínová intolerancia? Neviete čo ďalej? Alebo vás zaujíma chudnutie, túžite zatočiť s nadváhou, schudnúť a trvalo si udržať zníženú váhu? Pojmy ako : chudnutie, diéta, ...

Laserové epilácia. Odstraňovanie cievok a ohňov. Ošetrenie vrások, jaziev, kožných nerovností. Odstránenie bradavíc. Cievne operácie, sklerotizácia. Odstránenie pigmentových škvŕn. Odstránenie tetovania.

služby: - regresnej terapie - konzultácie - LSVJ - Liečenie skrze vyššie ja - automatická kresba - kurzy, workshopy