Trápi vás choroba? Navštívte praktického lekára. V ordinácii praktického lekára prebieha stanovenie základných diagnóz, odbery krvi, vyšetrenie zraku a sluchu, očkovanie, preventívne prehliadky, liečba bežných ochorení a odosielanie k odborným lekárom.

Praktický lekár pre deti a dorast. Detský a dorastový lekár, pediater.

MUDr. Zdeněk Vymětal prevádzkuje ordinácie praktického lekára pre dospelých v Uničove a Medlov. Poskytujem liečebno-preventívnu starostlivosť v odbore všeobecného praktického lekárstva so všetkými poisťovňami mám uzavreli výkony nad rámec základných výkonov. Praktický lekár pre dospelých: - vstupné, periodické, preventívne a výstupné lekárske ...

MUDr. Ilona Korandová prevádzkuje ordinácii všeobecného praktického lekára pre dospelých v Prostějove. Poskytujeme preventívne, diagnostickú a liečebnú starostlivosť. Vykonávame zdravotné prehliadky, odbery krvi a iné vyšetrenia. Našim pacientom na vyžiadanie vystavujeme lekárske potvrdenia. Praktický lekár pre dospelých, ordinácie: - ...

Ordinácie, ambulancie: - praktický lekár - gastroenterológia

Všeobecná ambulantná zdravotná starostlivosť

Ordinácia pediatra pre deti a dorast. Činnosť organizačných a ekonomických poradcov.

Zdravotní\tvoje: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria.

Praktický lekár pre deti a dorast, pediatria.

Praktický lekár pre dospelých. Ordinačné hodiny: Pondelok 8:00-12:30 13:00-16:00 Utorok 8:00-12:30 13:00-14:00 Streda 11:00-12:30 13:00-18:00 Štvrtok 8:00-12:30 13:00-14:00 Piatok 8:00-13:00 Sestra je v ordinácii prítomná od 7:30 (okrem stredy). Popoludňajšia ordinácia iba pre objednaných pacientov!!!

Sme privátna lekárska ordinácia. V odbore zdravotnej starostlivosti sa viac ako 10 rokov sa zameriavame na mobilizačné a manipulačné techniky chrbta. Používaná technika a prístroje: - skríningové laboratórne prístroje na vyšetrenie INR, CRP, glykémií Vybavenie ordinácií: - resuscitačná technika pre LPP - automatický ...

Neštátne zdravotnícke zariadenie - praktický lekár pre dospelých - kožné a interné ordinácie - ordinácia lekára pre deti a dorast - zubná ambulancia - lekáreň.

Zdravotníctvo: -praktický lekár pre deti a dorast, detský a dorastový lekár, detská lekárka -pediatrická ordinácia, pediatria -detská kardiologická ambulancia.

Praktický lekár pre dospelých, vstupné, periodické, výstupné prehliadky zamestnancov firiem, očkovacie centrum. Korektívna dermatológia, aplikácia botulotoxínu ( obmedzenie tvorby vrások, obmedzenie potenia), dermálnych výplní, podpora rastu vlasov.

Všeobecná ambulantná zdravotná starostlivosť

Ordinácia praktického lekára pre deti a dorast. Ordinácia praktického lekára pre dospelých. Detský a dorastový lekár, pediater. Gynekológia. Interná ambulancia. Psychiatrická ambulancia.