Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ambulancie: - praktický lekár pre dospelých Ordinácia, Gravidné Kostolné 189 tel.: 519 514 211

Psychologička Mgr. Pavlína Doležalová sa špecializuje na: - poradenstvo, koučovanie a krízovú intervenciu dospelých detí alkoholikov (DDA) a ľudí, ktorí prežili detstvo v nefunkčných rodinách.

Zdravotnícke pomôcky. Polohovacie lôžka, mechanické vozíky, chodítka, toaletné kreslá, nástavce na wc, pomôcky do kúpeľní, sedačky, francúzske palice, ortézy, rehabilitačné mopůcky, krčné goliere, cvičebný loptu, ...... Výdaj pomôcok na základe poukazu od lekára, prípadne voľný predaj. Požičovňa zdravotníckych pomôcok. Prevádzkareň je ...

Stomatologické centrum. Sme moderná nielen vybavením, ale aj naším prístupom, vďaka ktorému využívame najnovšie lekárske poznatky a postupy v ošetrení. Bezbolestné ošetrenie a profesionálny prístup pre každého pacienta.

Prevozy do rehabilitačných, kúpeľných zariadení. Transporty klientov a ich sprievodov. Zdravotnícka asistencia pri všetkých kultúrnych, spoločenských, športových, filmových a iných akciách, vrátane prenájmu sanitných vozidiel. Transport imobilných, invalidných a horšie pohyblivých klientov. Zaistenie transplantačných tímov a orgánov k ...