Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj, E-shop. Ponúkame predaj dentálnych potrieb: - zubné a medzizubné kefky - zubné pasty - ústne vody a gély - špeciálne produkty Súkromná stomatologická ordinácia: - stomatológia zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentológia - dentálna hygiena.

Ambulancie, služby: - praktický lekár pre dospelých Ďalšia ordinácia: Továrenské 185, 691 83 Drnholec Dolní Věstonice 66, 691 29 Dolní Věstonice Horní Věstonice 131, 692 01 Horní Věstonice Pavlov 10, 692 01 Pavlov.

MUDr. Marek Kašpar prevádzkuje chirurgickú a traumatologickú ambulanciu v Břeclavi.

MUDr. Luboš Oliva s.r.o. prevádzkuje ordináciu praktického lekára pre dospelých.

Ordinácie, ambulancie: - praktický lekár pre deti a dorast - pediatrie. Ordinácie S.K.Neumanna 10 tel .: 519 333 439.

Mgr. Ing. Valéria Kolcunová sa zameriava na nutričné a psychologické poradenstvo.

Ivana Zemanová je prevádzkovateľom zdravotníckej dopravnej služby.

Moderný penzión na námestí v Hustopečiach k dispozícii wellness, školiaca miestnosť

Pohodlné ubytovanie na Pálave a v okolí Lednice poskytuje Hotel Galant v Lednici. Hotel disponuje vlastným kongresovým centrom a je tak vhodným miestom pre konanie kongresov a seminárov, ktoré sa môžu konať v konferenčných priestoroch hotela. Hostia majú k dispozícii aj privátne wellness s vírivou vaňou, fínskou saunou, infrasaunou a masážami.

Hotel Galant **** Ubytovanie, hotel: -celoroční ubytovanie -rekreace, dovolenka, služobná cesta,  nocľah, firemné stretnutia -Ubytovanie v historickom centre Mikulova -130 izieb, 300 osôb -2x lôžkové izby -3x lôžková izba -4x lôžková izba -stravování v reštaurácii -raňajky, obedy, večere -výlety do okolia, športové vyžitie: -Pálavské ...

Športové a rekreačné zariadenia: - krytý plavecký bazén tel. 702 204 660, 702 204 601 - letné kúpalisko tel: 702 204 660 - saunu - masérske služby - futbalový štadión - plážový volejbal - hokejbalové ihrisko - tenisové kurty

Očná optika, kde vykonáva podrobné meranie zraku. Poradenstvo s výberom vhodných okuliarových rámov a okuliarových šošoviek. Pomáhame s aplikáciou kontaktných šošoviek. Opravy a servis okuliarov. Navštíviť nás môžete na pobočkách v Mikulove, Hustopečiach, Pohořeliciach, Břeclavi a Uherskom Brode

Ponúkam profesionálne služby v oblasti očnej optiky, na predaj sú okuliare dioptrické aj slnečné, púzdra, čistiace prostriedky, lupiny a rôzny doplnkový sortiment. V ponuke mám skla minerálne, plastová, bifokálne, multifokálne v čírom i rôzne farebnom prevedení a rôznych dioptrických hodnotách a samozrejme aj bez dioptrií.