Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj zdravotníckych potrieb cez e-shop - kompenzačné pomôcky, tlakomery, inhalátory, glukomery, teplomery, zdravotnícka obuv, kyslíkové generátory, vložky do topánok, zubná hygiena, ortézy a bandáže, chirurgické a pedikérske potreby.

Očná optika. Maloobchod, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické okuliare - slnečné okuliare - kontaktné šošovky - roztoky, kvapky - okuliarové rámy - puzdrá na okuliare. Služby: - odborné vyšetrenie zraku optometristom, optometria - aplikácia kontaktných šošoviek.

Výroba, kovovýroba, oprava, servis: -zdravotnické, lekárske nástroje a zariadenia pre všetky lekárske odbory -Nástroje - chirurgické, gynekologické, ortopedické, zubné -jehly-všetky typy a veľkosti -kleště-na sadru, štípacie na kosti, štiepačky-chapáčky, podávkové kliešte -nůžky - obväzové, chirurgické, očné, manikúrové, lonsilární, ...

Trpí Vaše dieťa na zápaly stredného ucha a hľadáte šetrného lekára? V našej ordinácii sa zaoberáme komplexnou diagnostikou a liečbou ušných, nosných a krčných ochorení detí i dospelých. Prijímame nových pacientov, navštívte nás alebo zavolajte a na termíne sa dohovorte priamo so sestrou. Nepočúvate a potrebujete načúvací prístroj? Ponúkame všetku ...

Prevádzkujeme zubné stomatologické laboratórium. Ponúkame: -všetky protetické práce -metalokeramika -zásuvné spoje -ortodoncia.

Služby: -celoročná pobytová služba sociálnej starostlivosti, domov pre osoby so zdravotným postihnutím Cieľová skupina: -mentálne postihnutí muži aj ženy vo veku nad 18 rokov s možným ďalším nedominujúcim telesným či zmyslovým postihnutím.

Očná optika. Maloobchod, predaj: -optické okuliare. -sluneční okuliare.

Veterinárna ordinácia: -preventívna liečba zvierat -vakcinácia, očkovanie -bežné chirurgické úkony -ošetrenie rán*.

Pivné kúpele - kúpele konzumácia piva Bernard pobyt v odpočinkovej zóne občerstvenie - sedliackej doštička prehliadka mesta Znojmo

Privátny lekár. Alternatívna medicína: -fytoterapia -bylinná príodná liečba