Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Dita Hloušková sa zaoberá liečiteľstvom, výkladom kariet, psychosomatikou.

Volareza – hotel Vranov ponúka ubytovanie na brehu vranovskej priehrady v prekrásnej prírode Južnej Moravy. Svojím zázemím a poskytovanými službami je vhodný pre rodinú rekreáciu, ale aj firemné, liečebné a wellness pobyty. Hotel ponúka ubytovanie v jednolôžkových, dvojlôžkových a trojlôžkových izbách s možnosťou prístelky. V blízkosti hotela sú ...

Očná optika. Maloobchod, predaj, internetový obchod, eshop, e-shop: - dioptrické okuliare - slnečné okuliare - kontaktné šošovky - roztoky, kvapky - okuliarové rámy - puzdrá na okuliare. Služby: - odborné vyšetrenie zraku optometristom, optometria - aplikácia kontaktných šošoviek.

Výživový poradca Znojmo Analýza tela na diagnostickom prístroji InBody R20

Poradenstvo v oblasti zdravej výživy a správneho pitného režimu.

Očná optika. Výroba: -brýle na predpis -kontaktní šošovky. predaj: -sluneční okuliare -brýlové obruby a skla -pouzdra na okuliare -Čističe prostriedky. služby: -Oprava okuliarov na počkanie.

Očná optika. Výroba: -brýle na predpis -kontaktní šošovky. predaj: -sluneční okuliare -brýlové obruby a skla -pouzdra na okuliare -Čističe prostriedky. služby: -Oprava okuliarov na počkanie.

Redukcia váhy, detoxikácia organizmu, poradenstvo. - doplnky stravy (THERAPIN, ENZYMIX, BODY SHAPE TEA)

Služby - lektor osobného rozvoja a špecialista na metódy prevencie stresu a relaxácie - terapeut, cvičiteľ. Štúdio v Prahe Vilová 3 Praha 10 - Strašnice Štúdio v Brne Oblá 51 Brno - Nový Lískovec

Očná optika. Výroba: -optické okuliare. Oprava, servis: -okuliare. Maloobchod, predaj: -kontaktné šošovky.

Ponúkame pomoc pri chudnutí s chutnými jedlami, viditeľnými výsledkami a radosťou z chudnutia.

Naša spoločnosť sa zameriava na ponuku poradenstva v oblasti výživy.

Odborný lekár. Kožný lekár, dermatológia, lekárska kozmetika.

Česká priemyselná zdravotná poisťovňa. Infolinka: 810 800 000