Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Ordinácie pani doktorky MUDr. Hany Kratochvílovej poskytuje komplexnú stomatologickú starostlivosť. Naše ambulancie poskytuje služby v oblasti prevencie, ošetrenie a liečbe zápalov, ošetrenie kazov, koreňových kanálikov či bielenie zubov. Za dobu nášho pôsobenia sme ošetrili veľa spokojných pacientov, ktorí sa k nám vracajú. Nájdete nás na adrese ...

Zdravotnícke zariadenia - neurológia - detská neurológia - neurochirurgia - ortopédia - fyzioterapie - klinická logopédia - špeciálna pedagogika - klinická psychológia.

Laktačná poradňa: - poradňa, semináre o dojčení.

Služby: - formovanie postavy - korektívna dermatológia

Dodávka, predaj - lekárska zobrazovacia technika - lekárske monitory - lekárske tlačiarne.

Firma Kalpe bola založená v roku 1990 so zámerom vyrábať rotopedy. Prakticky s nulovým počiatočným kapitálom a minimálnym strojovým vybavením vznikali prvé jednoduché výrobky. S rozvojom firmy boli vyrábané dokonalejšie typy rotopédov a neskôr spinningové kolesá pre stále náročnejších zákazníkov. Na prvé miesto sa dostala snaha o dokonalý výrobok, ...

Služby: - tenisový klub - tenisová škola - fitness - masáže

MUDr. Miroslava Petroušová, MBA - praktický lekár. Ďalšie pracoviská: - adresa U Ihrisko 450, 25231 Všenory – tel. 257 711 380.

Výroba a predaj liečiv proti nočnému pomočovaniu, črevným zápalom, predčasným pôrodom, rastovým poruchám a pre asistovanú reprodukciu.

Výživové poradenstvo - Cambridge diét. - zmena životného štýlu, - stravovacie návyky.

Praktický lekár pre dospelých. Ďalšia ordinácia: - adresa: Na námestí 6, Davle 252 06 – tel. 257 770 563.

Ordinácia praktického lekára pre dospelých.

Rodinný pivovar - výroba tradičných aj netradičných pív. Reštaurácia Olivov pivovar - denné menu, stála ponuka. Pivné kúpele a masáže. Ubytovanie v pivovare.

Služby: - veterinárna ordinácia - zverolekár, veterinár

Predaj: - diagnostické a terapeutické zdravotnícke systémy - zdravotnícka technika - zdravotnícky materiál - potreby na laboratórne vyšetrenie

Očná ordinácia s optikou - vyšetrenie zraku. Pobočka Řevnice - Herrmannova 120, 252 30 Revnice - tel. 602 257 495, 607 030 090.

Rehabilitácia, fyzioterapia - liečba pohybového aparátu - manuálna a fyzikálna terapia

Služby: - masáže - cvičenie - relaxácia - reiki.

Irisdiagnostika - metóda, ktorá odhaľuje disharmóniu ľudského tela - prírodná liečba.

Gynekologická ordinácia. Ďalšia ordinácia. Beroun, Havlíčkova 101/18 tel. 728 634 033, 311 624 756