Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Fyzioterapia - liečba pohybového a fyziologického aparátu - liečba bolesti a ochorení chrbtice - liečba bolesti kĺbov, bolesti hlavy.

Psychologická ambulancia, psychoterapia - psychoterapeutická pomoc - psychologické poradenstvo.

Veterinárna činnosť, veterinár - veterinárna starostlivosť pre kone - röntgenové aj ultrasonografické vyšetrenie - diagnostika a liečba krívania.

Organizovanie - kurzy - prednášky Zdravotnícke zariadenia - liečba kĺbov, svalov, väzov a nervového systému - poradenstvo ako predchádzať pohybovým problémom - liečebná rehabilitácia - zdravotné procedúry - masáže

Ordinácia praktického lekára pre dospelých. Ortopedická ambulancia.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby Soľná jaskyňa

Fyzio-centrum, rehabilitácia pre deti a dospelých.

Pomoc pri znížení váhy zdravo, kontrolovane, natrvalo a bez hladovania.

Spoločnosť STARLIFE je súkromnou spoločnosťou, ktorá je producentom a výhradným predajcom produktov špičkovej kvality. Sídlo spoločnosti je v Hostivici. Na svetový trh MLM spoločnosť vstúpila v roku 1992. Väčšina produktov vychádza z poznatkov starej čínskej a tibetskej medicíny a najnovších poznatkov lekárskej vedy.

Ambulantná a zubná zdravotná starostlivosť

Zaoberáme sa medzinárodnou distribúciou liečiv, kozmetiky, potravinových doplnkov a zdravotníckeho materiálu. Zásobujeme lekárne, nemocnice a ďalšie zdravotnícke zariadenia. Vďaka dlhoročným skúsenostiam v oblasti farmaceutického priemyslu poskytujeme aj odborné poradenstvo a konzultácie.

Poradenské centrum - wellness centrum, poradenské centrum - v oblasti zdravia, krása, harmónia, fitness, šport, chudnutie, autopatia, prosperita.