Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

MUDr. Eva Brázdilová je zubným lekárom v centre Bsmile zameriavajúci sa na detskú stomatológiu a starostlivosť.

Súkromná ordinácia praktického lekára pre deti a dorast:

MUDr. JOSEF MELNÍK prevádzkuje ordináciu všeobecného praktického lekára

Neštátne zdravotnícke zariadenie KRYO s.r.o. sa špecializuje na kryogénne skladovanie tkanív a buniek. Ponúkame dlhodobé skladovanie biologických vzoriek pri teplote -196 ° C v podmienkach vyhovujúcom správnej výrobnej praxi. Vzorky môžu byť skladované v kryozkumavkách 0, 5 až 5 ml, kapilárach 0, 25 až 0, 5ml, kryovacích alebo iných kryogénnych ...

Praktický lekár pre dospelých. Ďalšia ordinácia: Bobrová 309 tel. 566 532 613

Naša očná optika Vám ponúka: kvalitné rámy za veľmi priaznivé ceny, aplikáciu a predaj kontaktných šošoviek, meranie zraku zadarmo. Ďalej robíme drobné opravy a čistenie okuliarov aj šperkov ultrazvukom.

MUDr. Eva Dřínková prevádzkuje ordináciu praktického lekára pre dospelých vrátane zaistenia závodnej starostlivosti firmám.

Náš hotel sa nachádza v obci Vlachovice neďaleko Nového Mesta na Morave v Českej republike. Okolie hotela je v lete rajom pre cyklistov a v zime zas pre bežeckých lyžiarov. Môřu sa u nás ubytovať ako jednotlivci tak aj skupiny, rodiny s deťmi či seniori. Ak máte domáceho miláčika (mačku alebo psa), neváhajte a zoberte ho zo sebou k nám. Kapacita ...

Lekáreň lemon. Eshop, maloobchod, predaj: - lieky, liečivá - doplnky stravy, vitamíny. - zdravá výživa

Služby: -kryoterapia, kryolipolýzy a liečba celulitídy.

služby: -studny -vyhledání vodných zdrojov -vŕtanie studne -vodovodní prípojky -čerpací skúšky -analýzy vôd, pôd a odpadov -analýzy v poľnohospodárstve -stavebné geologické prieskumy -likvidace nebezpečných odpadov -posudková činnosť EIA -zavádění systémov kvality ISO 9000, ISO 14000, EMS. montáž: -cerpadlo a vodárne -tepelné ...

Maloobchodný predaj: -farby, laky, chémia -kozmetika, parfumérie -galantéria -zdravotnícky tovar -papier -školské potreby -hračky -darčekový tovar.

Maloobchodný predaj: -drogéria -kozmetika -zdravá výživa.

Veterinárna ordinácia Poľná poskytuje vakcinácie, odčervenie, čipovanie zvierat, odstránenie zubného kameňa, pohotovosť, liečba interných ochorení, vyšetrenie krvi na mieste, RTG a SONO vyšetrenie.

Domáci hospic sv.Mikuláša, z.ú. vo Veľkom Meziříčí poskytuje hospicovú starostlivosť a sprevádza vašich blízkych počas tých najnáročnejších dní.