Zdravotnícke zariadenia praktických a odborných lekárov ponúkajú akútnu pomoc aj dlhodobé riešenie zdravotných problémov. K dispozícii štátne liečebné a zdravotné zariadenia, súkromné ordinácie a lekárne. Možnosť nákupu liečiv a zdravotníckych potrieb.

Predaj: -vitamíny, minerály VITALAND -zdravá výživa -prípravky na chudnutie

Privátne wellness: - vírivka, sauna - profesionálne masáže. Možnosť prenájmu priestory pre páry, pre firemné akcie až pre 10 osôb. Nutné objednanie. Výhodné darčekové balíčky. Zákaznícka karta: -nabitie 1000-2000Kč zľava 10% -nabitie nad 2000Kč zľava 15%. Darčekové poukazy. Kaviareň.

Sme firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie. Očná optika a Centrum okuliarov Naome v Uherskom Hradišti ponúka perfektný servis v oblasti očnej optiky. Môžete sa u nás spoľahnúť ako na kvalitu, tak aj na profesionálny prístup. Máme jeden z najväčších výberov dioptrických, multifokálnych okuliarov, okuliarových rámov a ...

Činnosť: - tradičná čínska medicína.

Nadštandardne vybavenie veterinárnej klinika v Zlíne ponúka tú najlepšiu starostlivosť Vašim domácim miláčikom. Citlivý prístup k pacientom a dobrá komunikácia s klientom je našou prioritou. Môžete sa pýtať na čokoľvek aj na kontaktnom formulári na našom webe. Tešíme sa na Vašu návštevu. Veterinárna ordinácia, veterinárna klinika, veterinár, ...

Odblokovanie chrbtice, špeciálne zdravotné masáže, riešenie ťažkostí pohybového aparátu, výrezy platničiek. Rekvalifikačné kurzy, poradenská činnosť. Služby - reflexná terapia - Dornova metóda.

Poradenstvo v oblasti sporov rodinných, občiansky, majetkových i obchodných, lektorská činnosť

Masáže u zákazníka: - klasické - športové - relaxačný - rekondičné - lymfatici - medové - Dornova metóda - senzuálne masáže - lávové kamene.

Výroba: - pivo. Pivné kúpele - Morské kúpele: - masáže - kúpele - relaxačné a wellness aktivity. Kvasnicové pivo. Detské zábavné centrum. Albert Málek restaurant. Málkova čokoládovňa.

Ordinácia praktického lekára pre dospelých.

Služby: - permanentný make-up - kozmetické tetovanie obrázkov - kozmetika od A-Z - masáže - BOSU - Zumba.

Sortiment pre ženy po ablácii prsníka. Maloobchod, predaj, poradenstvo: - prsné epitézy, korekčné epitézy, epitézy na plávanie, samolepivé epitézy - podprsenky pre ženy po operácii prsníka, plavky, oblečenie na voľný čas - parky.

Praktický lekár. Ordinačná doba: - pondelok 12:00 - 16:00, 16:00 - 18:00 pre objednané - utorok 07:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 pre objednaných - streda 07:00 - 12:00 - štvrtok 07:00 - 12:00, 13:00 - 15:00 pre objednaných - piatok 07:00 - 12:00

Hotel Kúpele Zlín - Kostelec.: -kapacita 87 izieb -kongresová turistika -golfové ihrisko -kúpeľné služby -wellness programy -kúpalisko termálne vyhrievané.

Internetový obchod, e-shop: - pomôcky, odevy pre záchranárov, hasičov.

Stredisko biorezonančnej a plazmovej terapie.