Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Ubytovanie, penzióny, penzión -celoroční ubytovanie -kapacita 20lůžek, vrátane prísteliek 28 lôžok -1x jednoposteľová izba možnosť prístelky -4x dvojlôžkové izby -3x dvojlôžkové izby možnosť prístelky -2x apartmány s kuchynkou -pokoje sú komfortne vybavené -vo všetkých je kúpeľňa so sprchou, WC, televízor, rádiobudík, sušič vlasov -v ...

Pokojné ubytovanie v historickom centre Mikulova v apartmánoch Magister. Kapacita je 4 apartmány až pre 18 hostí. Hostia majú prístup na rozľahlú záhradu a zastrešenú terasu s kuchyňou, posedením a jedálenským stolom.

Ubytovanie v dvoch a štvorlôžkových izbách s vlastnou kúpeľňou, televíziou, internetom a možnosťou zaistenia raňajok alebo polpenzie. Hostia majú k dispozícii úschovňu bicyklov. Možnosť stravovania v rodinnej reštaurácii penziónu, kde si pochutnáte na skvelých moravských vínach a kuchyni.

Vinársky dvor Comenius Moravus. Ubytovanie v penzióne pre jednotlivcov i kolektívy. Možnosť prenájmu celého objektu alebo jedného z dvoch penziónov. Ubytovanie pre jednotlivcov v izbách. Súčasťou objektu je vonná pivnica, vonkajšie posedenie, priestor na úschovu bicyklov.

Kúpeľné pobyty pre pohybové ústrojenstvo a choroby pohybového aparátu, pre pascu kĺbov, dermatologických, cievnych, reumatických a neurologických ťažkostí, gynekologických problémov pri liečbe osteoporózy. Liečebné pobyty v kúpeľoch na južnej Morave, špecializácia na choroby pohybovej ústrojenstvo, to všetko nájdete u firmy Spa Resort Lednice ...

Penzión: - kapacita 10 lôžok - 1-3 lôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením - na izbe mini bar, trezor, LCD televízor a fén - WIFI pripojenie. kaviareň: - kapacita 15 - 20 miest - letná záhradka

Ubytovanie v Záhradnom penzióne na Cínovej hore. Penzión s domácou atmosférou a rešpektovaním súkromia. Vhodné ubytovanie pre turistov, cyklistov a milovníkov prírody. Hostia majú k dispozícii kuchyňu s jedálňou a úschovňu bicyklov.

služby: -vinný pivnica pre cca 130 osôb -posezení vo vínnej pivnici -prenájom vínnych boxov pre archiváciu vína -prenájom priestor -Riadenie degustácie -společenské a firemné akcie -občerstvení, raut podľa vašich požiadaviek -školící priestory v areáli Ekocentra trkmanka Možnosť zaistenia ubytovania v Pavloviciach.

Ubytovňa Letovice poskytuje ubytovanie predovšetkým pre pracovné agentúry, k dispozícii má 18 izieb so spoločným sociálnym zariadením a celková kapacita je 48 osôb. Izby sú dvojlôžkové, trojlôžkové a štvorlôžkové.

Pension, penzión, ubytovanie: -kapacita 12 lôžok -3x štvorlôžková izba -možnosť prístelky -na izbe chladnička, rádio -sprchy a sociálne zariadenie na podlaží, 2 izby spoločné sociálne zariadenie, 1 izba samostatné sociálne zariadenie a balkón -možnosť ubytovania so psom -v objekte parkovisko. Ceny ubytovania: -mimo sezónu 300, - Sk / ...

Internetový predaj, e-shop: -príslušenstvo na RC modely -náhradné diely RC modelov - modely lietadiel.

Ubytovanie v penzióne vo vinárskej obci Šatov. Penzión disponuje dvoma rodinnými apartmánmi - každý pre 6 osôb. Hostia majú k dispozícii úschovňu bicyklov, parkovisko, plne vybavenú kuchyňu.

Štátna hrad Veveří: -krajské stredisko štátnej pamiatkovej starostlivosti a ochrany prírody v Brne. Kastelán hradu: -Petr Fedor, tel. 602707318.

Štátna hrad Pernštejn: - jeden z najnavštevovanejších hradov na Morave - štyri prehliadkovej trasy. Otváracia doba: - apríl, október 9-15 (len so, ne a sviatok) - máj, jún, september 9-16 (denne okrem pondelka) - júl, august 9-17 (denne okrem pondelka).

Zámok obklopený francúzskym parkom, upravený empírovo v pol.19.století.

Kultúrna pamiatka: -renesanční zámok.