Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

Služby: - ubytovanie v dvojposteľových izbách a apartmánoch

Rodinné vinárstvo s možnosťou degustácie vína, Zaistenie ubytovania v penzióne vo vinárstve.

Hotel Apollon *** Poskytuje ubytovanie neďaleko centra mesta Valtice. Kapacita hotela je celkom 22 izieb s možnosťou prísteliek -50 pevných lôžok -1 x jednolôžkové izby -18 dvojposteľových izieb -3x apartmáne -všetky izby vybavené TV so satelitným príjmom, telefón, WIFI zdarma, vlastná kúpeľňa s WC -uzavřené parkovisko pred ...

Mendelova poľnohospodárska a lesnícka univerzita: -správa koľají, menz. ubytovacie zariadenia: Kohoutova 11, 61300 Brno, Štefánikova štvrť Telefón : +420 545 128 310 Fax : +420 545 128 300 J. Babáka 3/5, 61600, Brno Telefón : +420 541 422 051 Fax : +420 541 422 053

Vinice, pestovanie vína a predaj vín - možnosť zakúpenia cez e-shop ubytovanie v apartmánoch nad vínnou pivnicou

Pension v historickom jadre mesta Znojmo ubytovanie v dvoch komfortných apartmánových štúdiách s kapacitou 7 osôb

Ponúkame príjemné a cenovo veľmi dostupné ubytovanie v blízkosti centra mesta Brna. Ubytovanie je možné v jednolôžkovom. dvojlôžkovej a trojlôžkovej izbe. Náš penzión je vhodný pre jednotlivcov, cyklistov aj rodiny s deťmi.

Ubytovanie Merlot v Mikulove s výhľadom na Svätý kopček. Izby sú klimatizované. Ubytovať sa môžete v dvojlôžkových alebo štvorlôžkových izbách alebo apartmáne s vlastnou kuchyňou. Súčasťou izieb je TV, v niektorých chladničky. Všetky izby majú k dispozícii kuchynku na 1. poschodí.

Penzión - izby s vlastným sociálnym zariadením.

Naša firma Tanzberg Mikulov sa zaoberá výrobou a predajom vína a ponukou degustácie ponúkaných vín zo svojho vinárstva. Ponúkame vína biele, ružové a sekty. Môžete využiť služby nášho Vinárskeho domu Tanzberg, ktorý môžete navštíviť na Lormovom námestí v Mikulove. Naše vína si môžete tiež objednať na našom e-shope. Ponúkame: - výroba vín a ...

Hotel. Ubytovanie: -30 luxusných izieb apartmán s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizácia a WI-FI internet -reštaurácia s vlastnou vinotékou -strážené podzemné garáže. Organizovanie: -svadba, firemný večierok, oslava.

Vinárstvo: -6, 5 hektárov viníc -Ryzlink vlašský -Ryzlink rýnsky -Chardonnay -Muškát moravský -Tramín červený -Sylvánské zelené -Müller Thurgau -Rulandské biele -Rulandské modré -Zweigeltrebe -Svatovavřinecké -modrá Portugal -Pálava a Rulandské šedé. ubytovanie: -30 osôb s barom a sociálnym zariadením, kuchynka na prípravu ...

Hotel, reštaurácia, jazdecký areál. Služby: -ubytovanie -hotel -reštaurácia -jazdecká škola, akadémia -ustajnenie koní -organizovanie závodov.

Wellness rodinný hotel U Langrov. Degustácia v historickej pivnici. Autokemping Pri vode. E-shop - vína (Moravské, akostné, špeciály, slamové víno)

GRID HOTEL: - hotel a reštaurácia, - firemné akcie, - reštaurácia.

Cestovná agentúra. Cestovná kancelária -pobytové, poznávacie zájazdy (lyže, more, exotika) -tuzemsko, SR, ČR, zahraničia -predaj leteniek do celého sveta.

Ubytovanie, pension: -6 lôžok + 4 prístelky -3 izby -plne vybavená kuchyňa -společenská miestnosť s barom -připojení k bezdrôtovému internetu WiFi -rekreační, turistická oblasť.