Využite výhodné ponuky ubytovania s raňajkami, polpenziou alebo plnou penziou, ktoré poskytujú hotely, penzióny, chaty, chalupy či ubytovne po celej SR. Ubytovania ponúkajú aj športové aktivity a wellness procedúry vrátane masáže či sauny.

FORESTERIA spol. s r.o. je prevádzkovateľom hotela Mlyn Sedlec s 19 izbami as možnosťou organizovania svadieb a konferencií.

Rodinné vinárstvo Krejčiřík: -vinařství -výroba vín -predaj vín -degustace -Ubytovanie 20 lôžok. -vinárna cca pre 20 osob- možnosť školenia, oslavy, firemné a spoločenské akcie.

Ubytovanie, ubytovňa: -kapacita 70 lôžok -Jedna až päťlôžkové izby, izba, vybavené nábytkom, na každej izbe je chladnička, televízia -Sociálne zariadenia a sprchy sú spoločné vždy na poschodí -WIFI zadarmo - kuchynka na každom poschodí (riad zapožičiame) -ubytovna sa nachádza v pokojnom prostredí mesta Břeclav -Centrum mesta 5 minút, ...

Vinárstvo, vinohradníctvo. Výroba, predaj vína, víno, vín. Fľaškové víno. Odrodové víno, prívlastkové, predikátne víno, burčiak. Možnosť ochutnávka, degustácia vína. Vínna pivnica, pivnica, ubytovanie: -kapacita 35 osôb -degustace vín s odborným výkladom -občerstvení forma teplá i studená kuchyne -možnosť odkúpenia fľaškového ...

Penzión Pod Palavov - penzión, ubytovanie - apartmány s vlastnou kuchyňou

Cestovná kancelária zameraná na potápanie: - škola potápania, potápačské kurzy, potápačské safari - potápačské zájazdy Egypt (Červené more) - safari, Maledivy, Thajsko, Elba. Predaj, eshop, e-shop: - potapečská technika, doplnky, oblečenie, plavecké potreby.

Vinárstvo Konic, ktoré sa nachádza vo vinárskej znojemskej oblasti, poskytuje posedenie s riadenou degustáciou a gastronomickým zážitkom v pieskovcovom pivnici. vybrať si môžete niektoré z našich degustačných menu, ktoré zahŕňajú ochutnávku/degustáciu vína a teplý alebo studený pokrm podľa výberu. Možnosť ubytovania v našom penzióne.

Ubytovanie v historickom meste Mikulov na Morave pre páry, rodiny, jednotlivcov i skupiny. Vhodné pre milovníkov kvalitného vína a turistiky. Vínna pivnica aj s degustáciou. Vhodné na organizovanie teambuildingu a iných firemných akcií. Možnosť využitia záhrady s vinohradom na relaxáciu, a tiež možnosť grilovania.

Apartmány v Mikulove s výhľadom na zámok Mikulov, skalný vrch Turold a Kozí hrádok. Ubytovanie vhodné pre rodiny s deťmi – v areáli sa nachádza detské ihrisko s preliezkami a hojdačkami. Ubytovanie v dvoch apartmánoch, každý s kapacitou 6 osôb.

Užite si bývanie na zámku – hotel sa nachádza priamo v ľavom krídle štátneho zámku Valtice. Poskytujeme ubytovanie v jedno, dvoj, troj a štvor lôžkových izbách v kategóriách Economic, Tourist, Standard a Exclusive. Poskytujeme tiež pobyty prostredníctvom zážitkových balíčkov - Vínny balíček, Vodné radovánky, Vinobranie ako má byť, Morava na ...