Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Interiér Akcent s.r.o. sa zameriava na návrh, výrobu a montáž interiérov, kuchýň a nábytku.

Činnosť: - architektka - kompletná projektová dokumentácia - urbanistické štúdie - návrhy interiérov.

Bytový architekt: -3D návrhy interiérov - poradenstvo - realizácia -návrhy kuchýň, detských izieb, obývacích izieb, kúpeľní -prestavby a rekonštrukcia bytového jadra. Oblasť pôsobenia celá SR.

Návrhy interiérov - interiérový dizajn, zariaďovaní súkromných i komerčných interiérov, poradenstvo pri realizácii.

Architektonický návrh, dodávka na kľúč predaj, montáž, stavba: -nízkoenergetické a pasívne stavby a interiéry -hrubá stavby zo stavebného systému VELOX -Základ, nosné obvodové murivo, nosné priečky, stropy, vence, oporné múry, protihlukové steny, hotová debnenie, nadstavby pre rekonštrukcie -zateplení - fasády, podkrovie ...

Spoločnosť NAZCA, s. R. O. Sa v rámci svojej činnosti venuje návrhom a realizáciám predovšetkým atypických interiérov a exteriérov, spracovanie grafických návrhov a tiež 3D vizualizáciám. Našim zákazníkom poskytujeme komplexné služby od návrhu po realizácie vrátane dodávky dizajnových prvkov. Sídlime v obci Bystřice, okres Frýdek-Místek v ...

Návrh, realizácia, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelársky nábytok typový aj atypický - sedací nábytok - kancelársky, konferenčné.

Služby. -návrhy bytových interiérov, kancelárií a iných komerčných priestorov -specializace na kuchyne na mieru -Vstavaný skrine, detské izby, šatne -kancelárskych nábytok -vizualizace v 3D, realizácie interiérov na kľúč.

SCRUB STAV s.r.o. je rodinná stavebná spoločnosť, založená v r. 2017, ktorá nadväzuje na predchádzajúce desaťročné skúsenosti. Dodávame kompletné riešenie stavieb developerských projektov - rodinných a bytových domov, samostatných rodinných domov na kľúč a kompletných rekonštrukcií. Chceme našim klientom poskytnúť čo najlepší servis, preto sme ...

Architektonická a projekčná kancelária. vytvára dispozičné štúdie, návrh a vizualizáciu interiéru a exteriéru. Zhotovenie projektu pre stavebné povolenie. Stavebný dozor realizácie. Navrhovanie pasívnych domov.

Architektúra, projekčná činnosť. Realizácia-interiéry. Montáž: - sadrokartón - plávajúce podlahy. Rekonštrukcia: - byty - rodinné domy - bytové jadrá - kúpeľne. Výstavba: - podkrovie.

Stolárstvo: - výroba a realizácia interiérov na kľúč

Špecializujem sa na návrhy a realizácie interiéru. Vytvorím Vám moderný a funkčný interiér presne podľa Vašich predstáv, ktorý bude plný farebnej a emocionálnej harmónie na príjemné bývanie. Nechajte si poradiť od profesionálneho dizajnéra.

- Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Ubytovacie služby - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Projektovanie pozemkových úprav - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby - ...

Stavebná činnosť - rekonštrukcie bytových jadier - murárske práce - obkladačské práce - sadrokartonárske práce - podlahárske práce. Návrhy a realizácie interiérov na mieru.