Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Naša spoločnosť PBK-Mont. s.r.o. sa zaoberá návrhmi a realizáciou interiérov, exteriérov a drevostavieb. Vykonávame sadrokartónové a fermacellové priečky, podlahy, podhľady, minerálne podhľady, lamelové podhľady, plechové podhľady. Ďalej realizujeme murárske práce ako betonáže základov, výmurovky, interiérové betónové podlahy, povrchy stien a ...

Služby v oblasti 3D vizualizácie a návrhov interiérov i exteriérov, tvorby animácií, Home Staging a odborného poradenstva. Tvorba riešení interiéru domov vrátane kuchyne, kúpeľne, izieb, spálňa, pôdnych stavieb i priestor v exteriéri ako sú záhrady, parky a pergoly.

služby: - architektonická a projekčná činnosť - stavebná projekcia

Firma EVPA s.r.o. so sídlom v okrese Beroun sa zaoberá realizáciou interiérov na kľúč. V rámci našej činnosti vám ponúkame realizáciu obchodných a kancelárskych interiérov, obchodných centier a ďalších. Ďalej sa zaoberáme aj výrobou kancelárskeho nábytku na mieru, vstavaného a bytového nábytku, vrátane návrhov. Súčasne ponúkame aj ľad ...

realizácia: - interiéry na kľúč - kancelársky nábytok - vybavenie dielní - nábytok.

Stavebné projekcia a realizácia: - občianske, bytové, priemyselné stavby - architektonické návrhy - projekty a realizácie - silnoprúdové a slaboprúdové rozvody - inžinierska činnosť.

Naša kancelária sa zaoberá designovaním interiérov. Vytvoríme Vám na mieru interiér obchodu, kancelárie, predajne, ale aj pomôžeme Vám navrhnúť a vytvoriť Váš vlastný domov.

Projekčná kancelária VIK PROJEKT. Zaisťuje architektonické štúdie a projektové dokumentácie, Inžinierska činnosť v oblasti získania stavebného povolenia a územného rozhodnutia.

Spoločnosť Albatech, s.r.o. vykonáva murárske práce, kompletné stavby, rodinné domy, hrubé stavby, strechy, sadrokartóny, výklady, rolety. Tvoríme interiéry, dodávame stolárske výrobky na mieru a zaistíme odbornú montáž. Činnosť - murárske práce - strechy - sadrokartóny - kompletné stavby - rodinné domy - hrubé stavby - náklady - ...

Projekčná kancelária. Realizácia bytových i nebytových interiérov. Vizualizácia v 3D. Poradenstvo.

Spoločnosť design ATAK s.r.o. sa zameriava na návrhy privátnych aj komerčných interiérov, grafický dizajn a 3D vizualizáciu.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť esox your partner s.r.o. sa zameriava na návrhy a realizáciu interiéru, komerčné priestory, kancelárie a hotely vrátane technického vybavenia.

Spoločnosť MAF-OVA s.r.o. sa zameriava na dizajn a výrobu atypických interiérov a výškovej práce.

Návrhy, realizácia a vizualizácia súkromných aj komerčných interiérov. Projekty na rekonštrukciu interiérov.

Výtvarné, realizačné, produkčné štúdio: - logotypy - piktogramy - firemná identita - priemyselný, použitý dizajn.

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérov domov, bytov, komerčných priestorov.

Společnsot SI plan, s.r.o. vykonáva projektovú a inžiniersku činnosť v stavebníctve. Spoločnosť sa pri svojej činnosti zameriava na architektonické návrhy, projektovú dokumentáciu, dopravné stavby, projektové riadenie stavieb a technický dozor investora.