Bytoví dizajnéri, ktorí vám pomôžu vypracovať dispozičné riešenie interiéru, 3D vizualizáciu, projektovú dokumentáciu a finálnu realizáciu s použitím moderného či atypického nábytku. Vďaka službám architekt môžete mať moderný a útulný domov aj vy!

Projektová činnosť vo výstavbe. Projektovanie elektroinštalácií.

Ponúka komfortné ubytovanie v ôsmich klimatizovaných izbách. Izby sú s dvojlôžkom, kuchynským kútom a vlastným sociálnym zariadení. V niektorých izbách je aj možnosť prístelky a domáce zvieratá sú tu povolené za poplatok.

Služby: -projekčná činnosť stavebná -dodávka kompletnej stavby -dodávka kompletné interiéry -urbanistické a architektonické štúdie -návrhy -projektové práce. Stolárska výroba: -interiéry. Vybavenie: -veľkokuchyňa -reštaurácia -potravinárske predajne -potravinárske výrobne.

PKS holding a.s. - riadiaca spoločnosť - držiteľ certifikátov ISO 9001 a ISO 14 001 - účtovné a daňové služby, poradenstvo - obchodná a marketingová činnosť - riadenie kvality, cetifikácia systému kvality - prevádzkovateľ hotela Skalský dvor pri Lísku pri Bystrici n. Pernštejnom

Služby: -technické projekty v strojárstve, dizajn, vývoj, konštrukcia a technológia - vzorkovanie.

Meister Design s.r.o. je firma podnikajúca v odbore podláh. Podlahy inštalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebných firiem. Sortiment: - variabilné panely - podlahové krytiny - lišty - svetlá. Konzultácie, poradenstvo, montáž, rekonštrukcia v obore podláh. Meister Design s.r.o. - Vzorkovňa Lukáš Mrkvica Ponetovská ...

Výroba atypického nábytku. Návrhy interiérov. Osvetlenie. -kuchynské linky -vstavané skrine -obývačkové steny -detské izby -spálňa.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.

Hexaplan International spol.s r.o. prevádzkuje archektonickú kanceláriu, ktorá pre svojich klientov realizuje projekcie v investičnej výstavbe.

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a ...

Návrh a realizácia stavieb - architektúra - návrhy stavieb a interiérov - realizácia stavieb, rekonštrukcia budov.

Ponúkame projekčné a realizačné práce v investičnej výstavbe. Navrhovanie architektonicko-stavebných objektov,

Činností EXTERIER - DESIGN s.r.o. je: - exteriérová architektúra rodinných domov. - záhradná architektúra. - verejná zeleň - sadové úpravy miest, obcí, parky, detské ihriská.

J a D personal office s.r.o. je personálna agentúra.

Naše architektonické štúdio Gaudi so sídlom v meste Ostrov v Karlovarskom kraji sa sústredí na urbanistickej štúdie. Služby architektonického štúdia: - urbanistickej štúdie - urbanizmus - interiérový dizajn. Máme viac ako 40-ročnou odbornú prax, počas ktorej sme získali skúsenosti ako s menšími urbanistickými celkami typu dediny, tak ...

Hanák Brno - kuchyne a interiéry Realizácia kompletných interiérov: - kuchyňa - interiéry - kuchynský nábytok - kuchynské linky - nábytok (sedacie súpravy, pohovky, spálne, skrine, ...)

Architektonický ateliér: -navrhovanie, návrhy: -výstavná expozícia, výstavníctvo -tradičná architektúra: -budovy (obytné, verejné)firemné, rodinné domčeky od novostavieb po rekonštrukcie -interiéry obchodné, kancelárske, bytové -grafika (firemné logá, grafické manuály firiem). Sídlo firmy: -Pekárska 12, 602 00 Brno.

Navrhujeme a dodávame zariadenie a vybavenie pre: -interiéry hotelov -reštaurácia -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvenia -interiéry obchodov.

Dagmar Kutá je architektka, ktorá má navrhne interiér podľa vašich predstáv. Pôsobí v Žiline.

Ing. Irena Martinec Lipus má ateliér a vykonáva záhradnú a krajinársku architektúru. Projekty, projektovanie, poradenstvo: -záhrady súkromných objektov -verejné priestory v mestách a obciach -regenerácia zelene miest a obcí -obnova historických záhrad a parkov -strešné záhrady -detské ihriská -drobné stavby záhradnej architektúry a ...

Činnosť: - projekčná a architektonická kancelária

Predaj: - zlaté a strieborné zliatky a mince

Stavebná firma Ing. Jindřich Uherík sa zameriava na stavby a rekonštrukcie rodinných domov i bytov a bytových jadier. Vykonáva kompletné práce od projektu po stavbu RD na kľúč, ďalej terénne úpravy, zemné práce, spevnené plochy, zámkovej dlažby. V rámci stavby RD robia aj čiastkové práce, základovej dosky, hrubú stavbu, strechu a ...

Činnosť: - inžinierske služby v investičnej výstavbe - stavebný dozor