Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie -Velkoobchod a maloobchod

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Reklamní činnosť, marketing, mediálne zastúpenie

Firma sa zaoberá prenájom bytov, nehnuteľností, rodinných domov, a nebytových priestorov ako sú kancelárie. Pôsobíme v Brne a okolí a zaisťuje komplexnú správu vlastných aj prenajatých nehnuteľností.

ESPRIT living s.r.o. je realitná kancelária ponúkajúca kvalitné bývanie v obľúbenej lokalite Sadová nad Kociánkou v Kráľovom Poli.

-Výroba potravinárskych škrobu a škrobových výrobkov -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Mimoškolní výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školení, vrátane lektorskej činnosti -Provozování kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných ...

INVESTSERVIS RK s.r.o. zabezpečuje správu nehnuteľností.

služby - predaj a prenájom rodinných domov, bytov, stavebných pozemkov, novostavieb - výstavba rodinných domov na zákazku.

služby - realitná činnosť - agentúrna činnosť v oblasti kultúry a umenia - výroba, rozmnožovanie a nahrávanie zvukových a zvukovo-obrazových záznamov - reklamná činnosť a marketing - organizovanie kultúrnych produkcií, zábavy.

E-shop záhradný nábytok. Predaj sedacieho nábytku. Unikátny nábytok Bentwood.

činnosti: - administratívne a technické evidencia domov - evidencia nájomcov, vlastníkov, platieb - zabezpečenie odstránenie havarijných situácií - komplexné vedenie účtovníctva - a iné

Kúpa, prenájom a predaj nehnuteľností.

-Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné ...

Realitná činnosť, kancelária, reality, sprostredkovanie, predaj, ponuka nehnuteľnosti, nehnuteľností. (Rodinný dom, RD, domy, byty, stavebné pozemky, pozemok, komerčné priestory, nebytové priestory, garáže, pivnice ..) Dopyt klientov po kúpe, kúpy alebo prenájmu, prenájom nehnuteľnosti. Finančná služba. Komplexné finančné služby v oblasti ...

Venujeme sa prenájmu nebytových priestorov. Naša spoločnosť ponúka záujemcom prenájom nebytových priestorov v logistickom centre Kuřim pri hlavnom ťahu z Brna na Svitavy. Prenajímame skladové haly, vonkajšie skladové plochy, skladové prístrešky, samostatné kancelárie aj kontajnerové bunky. V priestore areálu je možné využívať celý rad ...

Lubomír Nesnídal prevádzkuje realitnú agentúru v Znojme. Sprostredkujem vám kúpu, predaj a prenájom nehnuteľností. Zaistím financovanie nehnuteľností, poistenie majetku, právne poradenstvo. Predaj, prenájom: - byty - rodinné domy - pozemky - kancelárie - rekreačné objekty - komerčné objekty - garáže.

Služby, prenájom: -nebytové priestory Brno -sklady Brno.

Pomoc s predajom nehnuteľností pre bývanie a rekreáciu na celom území Južnej Moravy.

V našom Úverovom centre poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

V našom Úverovom centre v Hodoníne poskytujeme kompletné finančné poradenstvo a realitný servis. Pomôžeme Vám so sprostredkovaním hypotéky, konsolidácie a pôžičiek. Postaráme sa o predaj a výkup nehnuteľností, vrátane vypracovania znaleckého posudku a odhadu a bezpečnú advokátskej úschovňu.

Spoločnosť TFDesign, s.r.o. sa špecializuje na projektovanie bytových stavieb, inžiniersku činnosť v stavebníctve a správu a údržbu nehnuteľností.

Realitná maklérka. Zaistenie odhadu ceny nehnuteľnosti, propagácia, právny servis. Pomoc so zabezpečením financovania kúpy nehnuteľnosti. Online odhad ceny nehnuteľnosti zadarmo.

-Inžinierska činnosť v investičnej výstavbe -Obchodná činnosť: kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj. -Správa a údržba nehnuteľností -Dokončovacie stavebné práce -Špecializované stavebné činnosti -Prípravné práce pre stavby

Služby v oblasti stavebníctva: - výstavba a rekonštrukcia RD, komerčné budovy a byty - zateplenie a revitalizácia RD a iných budov - výmena okien a iných stavebných výplní - projekčná a inžinierska činnosť - predaj stavebných materiálov. Facility manažment. Výroba a montáž reklamy, vrátane svetelnej.