Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

Good REAL, s.r.o. je realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj, nákup a prenájom nehnuteľností a na financovanie.

IP Solution for your living s.r.o. sa zameriava na služby týkajúce sa financovania bývania, na majetkové a úrazové poistenie a realitné služby.

autodoprava: -nákladní kamiónová doprava -specializace ČR -Rakúsko a späť -přepravní kapacita maximálne 24t -vozový park-návesy 13, 6m, low deck, ADR, plachtové súpravy, návesy, sklopka prevádzkareň: -Dobšická 6, Znojmo.

Stavebné práce, činnosť: -Menšie stavby -drobné stavebné práce Požičovňa, prenájom: -stavebné lešenia -nebytové priestory Výpredaj: -Rôzne sortiment -stavebné materiál -náhradná diely na automobily Sídlo spoločnosti, kancelárie: -Znojmo, Rudoleckého 8

Výroba: -poľnohospodárska. Remeselnícke práce: -zámočnícke. Doprava: -cestná motorová. Oprava, servis, autooprava, autoservis: -motorové vozidlá, autá.

Zaoberám sa vyňatím z poľnohospodárskeho pôdneho fondu (vyňatie zo ZPF). Pripravujem trvalé vyňatie aj dočasné vyňatie. Vyňatie chystám najmä pre stavebníkov.

Hodinový manžel Brno známy ako Seniorservis vykonáva drobné opravy a rekonštrukcie, opravy bytov. Montáž nábytku, maľovanie bytov, úsporu vody pomocou perlátory. Lokalita Brno a blízke okolie. Bližšie špecifikácie prác, ktoré vykonávame: -drobné opravy v domácnosti -malování bytov - maliarske práce -natěračské práce, lepenie tapiet, ...

Veľkoobchod, maloobchod. Murovací materiál pre hrubú stavbu: -pálené tehly -betónové tvárnice -stropy -preklady -komínové systémy Maltové a omietkové materiály: -cement -vápno -suché maltové a omietkové zmesi -zatepľovacie a sanačné omietky -potery a mazaniny omietkové armovacie tkaniny Strechy a fasády: -pálené strešné ...

Spracovanie: - produkty rastlinnej výroby. Pestovanie, spracovanie: - hrozna, hrozno. Prenájom, správa: - vlastných nehnuteľností.

TEDIS s.r.o. sa zameriava na destiláciu, miešanie a predaj alkoholu a ďalších liehovín a na správu nehnuteľností.

Hemodialýza, nefrologická ambulancia - ordinácia: Otakara Kubína 179, 680 01 Boskovice.

- Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce - Sprostredkovanie obchodu a služieb - Veľkoobchod a maloobchod - Ubytovacie služby - Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov - Projektovanie pozemkových úprav - Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie - Fotografické služby - ...

VITOM a.s. je realitná kancelária zameriavajúca sa na nájmy a prenájmy bytov a investičnú činnosť týkajúcu sa dlhopisov.

Spoločnosť AC Viedenská s.r.o. sa zameriava na prenájom a správu nehnuteľností a na revízie a opravy elektrických zariadení.

Projektová činnosť vo výstavbe: - Projekty stavieb - Statika - Architektúra - CAD, BIM Výroba, obchod a služby: - realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností - sprostredkovanie obchodu a služieb - veľkoobchod a maloobchod Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie.

Vinárstvo - predaj vín - degustácia vo vínnej pivnici

Stavebná firma, novostavby, hrubej stavby, rekonštrukcie, zemné práce