Realitné spoločnosti vám s realitnými maklérmi pomôžu predať váš dom, byt, rekreačný objekt, komerčný objekt alebo pozemok. Predať teda môžete svoj dom, chalupu, chatu, svoju stavebnú parcelu, les, lúku, kancelárske priestory, výrobné haly či sklady.

AMA evolution s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária zameriavajúca sa na predaj a prenájom nehnuteľností, právne služby a na zabezpečenie poistenia a financovania.

Hlavnou činnosťou spoločnosti VITOM Správa s.r.o. je prenájom a správa nehnuteľností.

Lukaz, s.r.o. zaisťuje požičovňu áut. Dodávajú stavebné stroje všetkých typov, kamióny, autobusy a ostatnú techniku.

Váš konzultant s.r.o. sa zameriava na finančné plánovanie, investície, hypotéky, poistenie rôznych rizík a na reality.

-Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie služieb pre poľnohospodárstvo, záhradníctvo, rybníkárstvo, lesníctvo a poľovníctvo -Výroba, obchod a služby inde nezaradené -Poskytovanie technických služieb -Služby v oblasti administratívnej správy a ...

Realitná kancelária. Ponúkame kvalitné služby v oblasti bývania, obchodných a administratívnych priestorov, areálov aj pozemkov.

Realitná kancelária - prenájom bytov, domov.

Spoločnosť Topida, s.r.o. zaisťuje výrobu, inštaláciu, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení. Ďalej: - prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných - predaj kvasného liehu, konzumného liehu a liehovín Hostinská činnosť

Spoločnosť Modios, s.r.o. je poskytovateľ, ktorý umožňuje: - prenájom vnútorných skladových priestorov - prenájom vonkajších priestorov - prenájom skladovej techniky ( VZV a pod.) - krátkodobé a dlhodobé skladovanie - uskladnenie tovaru a materiálov - kompletná skladová evidencia - zabezpečovanie kompletnej logistiky - kompletizácia ...

Činnosť: - realitné služby - sprostredkovanie predaja nehnuteľností - investície do ornej pôdy

Reality Pod čiapkou s.r.o. sa zameriava na realitnú činnosť, správu nehnuteľností a na zabezpečovanie financovania a investície.

MKR Real Estate s.r.o. prevádzkuje realitná kancelária, v ktorej sa zameriava na nákup, predaj a prenájom nehnuteľností.

Správa nehnuteľností - technická správa budov - administratívne, ekonomické a účtovné služby.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov a pozemkov.

Realitná kancelária - predaj bytov, domov, nehnuteľností.

Realitná kancelária - predaj nehnuteľností.

-Ubytovací služby -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce Stolárstvo, podlahárstvo

Realitná kancelária - predaj a prenájom nehnuteľností.

Spoločnosť I.J.M – TRANSPORT s.r.o. prevádzkuje autodopravu. Uskutočňuje rozvoz a dovoz tovaru do obchodnej siete vo vnútroštátnej i zahraničnej autodoprave, vykonáva opravy a diagnostika pre osobné a nákladné vozidlá, pneuservis pre osobné automobily. Ďalej sa spoločnosť zaoberá prenajímaním priestorov, parkovacími službami.

Realitná kancelária Oceňovanie majetku pre veci nehnuteľné

Najväčšia ponuka dražených nehnuteľností v SR. Pomocou našej aplikácie máte prehľad o všetkých dražbách v SR na jednom mieste. Zaobstarajte si nehnuteľnosť za 50% trhovej ceny. U nás nájdete najširšiu ponuku nehnuteľností predávaných v dražbe v SR. Naša aplikácia je úplne zadarmo pre všetkých záujemcov o kúpu nehnuteľnosti v dražbe.

Reality-prenájom nebytové a výrobné priestory. Zámočnícke práce, kovovýroba. Obrábanie-kovoobrábanie, sústružnícke práce. Stroje, zariadenia a súčasti.