Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Elektro Tomáš Bureš zo Šternberka sa zameriava na maloobchodný predaj elektroinštalačného materiálu. Pokiaľ potrebujete nový luster alebo iné svietidlo do vášho interiéru, navštívte našu predajňu, kde si môžete vybrať zo širokej ponuky svietidiel do kuchyne, kúpeľne, obývačky i detskej izby. Predávame aj žiarovky, vypínače alebo batérie.

Predaj ponorných čerpadiel a domácich vodární

ŽLTÁ HALA nábytok Maloobchodný predaj nábytku na ploche 5000m2. Ponúkame: - sektorové kuchynské linky - obývacie steny celé alebo jednotlivé - spálne, samostatné postele a skrine masív - kuchynské lavice, stoličky, stoly, skrinky - písacie stoly - nové postele masív a matrace.

Predaj strešných krytín, poradenstvo. Internetový katalóg strešných krytín a strešných materiálov. Publikácie informácií a noviniek zo sveta striech a stavebníctvo.

predaj podlahových krytín - laminátové, vinylové, PVC, dyhované, bambusové podlahy, umelý trávnik apod

Internetový predaj externých zdrojov energie. Ponúkame solárne power banky, svetlá a príslušenstvo. Nájdete u nás autonabíjačky, cestovné adaptéry, nabíjacie a dátové káble.

Česká sviečkáreň, mydláreň a kozmetika: - sviečky, mydlá, kozmetika, voskové pastelky.

100wood sa zameriava na zákazky na mieru z dreva do interiérov aj exteriérov. Spoločnosť vyrobí pre Vašu domácnosť schody, nábytok, kuchyne a podlahy a na záhrade Vám postaví pergolu, chatku, vráta a mnoho ďalšieho. Výrobu poskytuje aj podnikateľským subjektom.

Veľkoobchod, predaj: - materiál kúrenársky a vodoinštalatérsky.

Interiérové štúdio: - návrhy a komplexná realizácia stavieb a interiérov - návrhy nebytových priestorov - 2D ale aj 3D vizualizácia.