Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť K & K dizajn, s.r.o. je licenčným partnerom spoločnosti Isotra a.s., ktorá je svetovým výrobcom tieniacej techniky. V našom katalógu produktov nájdete všetko od žalúzií, vonkajších i vnútorných roliet, markíz, až po siete proti hmyzu, garážové brány a dvere. A to všetko vrátane odborného poradenstva a v neposlednom rade tiež následná ...

Firma VODATEX v Košiciach je odborníkom v predaji vodoinštalačného a vykurovacieho materiálu. Vyberiete si u nás zo širokého sortimentu od vodovodných batérií, sanitárneho vybavenia a keramiky cez čerpadlá, až po podlahové vykurovanie. Našu predajňu nájdete v Košiciach na ulici Purkyňova. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, internetový obchod, ...

Predaj: -priemyselné čerpadlá -spojovacie potrubné systémy, vývevy, dúchadlá, miešadlá, elektromotory, prevodovky a priemyselné armatúry.

Ponuka komplexných architektonických služieb a projekčnej činnosti. Ponúkame komplexné zabezpečenie projektov stavieb, poradenskú a inžiniersku činnosť od úvodnej štúdie až po kolaudáciu. Naša práca zahŕňa široké spektrum tém v oblasti novostavieb, rekonštrukcií, interiérov, designu a urbanizmu.

Projekcia, realizácia a údržba verejnej zelene, historických parkov, krajinárskych a ekologických plôch, zeleň firemných sídiel, zeleň komunikácií, rodinné záhrady a ďalšie.

Montáže: - sadrokartónové systémy RIGIPS - priečky, podhľady, podkrovia, bezpečnostné priečky do bánk, vysoké priečky haly, obklady stien, podlahy. Montáže sadrovláknitých systémov Rigips a Fermacell, oblúkové steny, priečky. Riešime design, akustiku, bezpečnosť, požiarnu odolnosť. Montáže kazetových podhľadov OWA, AMF, Armstrong . Montáže ...

Spoločnosť SacerGape s.r.o. prevádzkuje e-shop: - káva Café Gape - káva Cascara - horúca čokoláda - príslušenstvo na prípravu kávy - mlynčeky, moka kanvičky ai. - kávovary - čistiace prípravky Pražiareň Café Gape na Svolinského 18/75 v Olomouci.

Predaj, e-shop: - originálny sedací nábytok - závesné hojdacie kreslá - detské sedacie vaky, vaky - sedacie vaky pre dospelých - taburetky.

Sakypaky s.r.o. sa zameriava na výrobu, predaj a požičiavanie sedacích vakov a vriec.

práca: - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou Insak, technológiou založenou na princípe zatiahnutie vložky z textilného rukávce nasýteného živicou, tzv. inverzným procesom - sanácia potrubia bezvýkopovou metódou UV lampami - monitorovanie potrubných sietí TV-kamerou - lokálne opravy potrubných sietí kanalizačnými robotmi, krátkymi ...

ROBET design s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu schodísk a zábradlia, brán a oplotenia, sklenených dverí, priečok a stien, pergol a mnoho ďalšieho.

Výroba a montáž nábytku a kompletná realizácia interiérů.Zajišťujeme architektonický návrh interiéru.