Kúpte si kvalitné náradie pre Váš dom, byt či záhradu, ako sú sekery, záhradné nožnice, rýle, lopaty, vidly, metly, hrable či pílky na konáre. V každej dielni oceníte sady ručného náradia, kde sú skrutkovače, kladivá, kliešte, kľúče a spojovací materiál.

Spoločnosť ifTECH s.r.o. je firma z Českej republiky, ktorá je členským štátom Európskej únie, ktorá sa špecializuje na predaj zariadení využívajúcich slnečnú energiu. V našom e-shope nájdete širokú ponuku výrobkov a riešení ako sú napríklad kvalitné solárne systémy a meniče alebo fotovoltaické panely či striedače. Medzi naše ďalšie produkty ...

HEAT-OL sa zameriava na montáž rôznych druhov kotlov a tepelných čerpadiel. Medzi činnosti spoločnosti sa tiež radí realizácia solárnych systémov, podlahové vykurovanie a servis.

Realitná kancelária - predaj a prenájom domov, bytov.

Vykonávame zateplenie budov a panelových domov, čistenie rias a plesní zo zateplených fasád, ochranné nátery, antigraffiti. Miešame prefarbené omietky a farby. Predávame sanácie muriva, fasádne nátery KEIM a systémy aj produkty KEIM, Visco, Baumit, Profi baustoffe, Wurth, Topstone, Quick-mix, Tubag.

Stolárstvo, výroba: - nábytok na mieru - kuchyne - spálňa - vstavané skrine - dvere

Firma PW interiér Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexné služby v navrhovaní interiérov a exteriérov. V tejto oblasti máme dlhoročnú prax a zameriavame sa na rekonštrukcie, vizualizácie a projektovanie atypických interiérov. Tiež si u nás vyberiete zo širokého sortimentu dverí značky Sapeli. Projekčná činnosť, projektovanie: - ...

Spoločnosť KLIMATIKA jknp s.r.o. sa zameriava na predizolované potrubie a klimatizáciu značiek Airwell a Panasonic.

Zákazková výroba, montáže: - dverná a bránová technika - posuvné a krídlové brány a dvere - garážové brány. Dodávka, inštalácia: - elektromotory, pohony a ovládače značky Hörmann, Beninca, Trido - kovovýroba.

Veľkoobchod, maloobchod: Projekty, rekonštrukcie, virtuálne návrhy, stavebné úpravy. Realizácia kúpeľní. Laufen štúdio. Zamerané na luxusné vybavenie kúpeľní a interiéru. Dovozca obkladov a dlažieb. Autorizovaný servis predávaných značiek. Predaj a realizácia veľkoformátových obkladov a dlažieb.

Kosenie trávy Olomouc a okolie. Upravujeme a kultivujeme záhrady, lúky, trávnaté plochy okolo rodinných domov, chát, chalúp, tiež udržiavame zeleň vo firemných areáloch a okolo bytových komplexov. Likvidujeme náletové dreviny, kríky a trávy. Prídeme, pokosiť a pohrabeme.

Výroba: -drôtený program -kovovýroba -výrobky z drôtov -ohýbanie drôtov -zváranie drôtov. Prenájom nebytových priestorov.

Firma PRONAR s.r.o. v Olomouci sa zameriava na predaj všetkého príslušenstva nielen pre strojárske alebo stavebné firmy, ale aj pre živnostníkov a súkromné osoby. V našom e-shope si vyberiete ručné elektrické náradie a nástroje, brusivo, meradlá, diamantové nástroje alebo frézy. Veľkoobchod, maloobchod, dodávka, e-shop, internetový predaj: - ...

Údržba záhrad Olomouc s.r.o. poskytujú záhradnícke služby.

SPEI Autoservis JANOŠÍK: Výfukoví doktori - prehliadka výfukového systému zadarmo - výmena, montáž a opravy výfukov na počkanie - výmena katalyzátorov, kompenzátorov - predaj výfukov - pneuservis, predaj pneu, - opravy a výmeny brzdových systémov - výmeny tlmičov perovania. - drobné karosárske práce - plnenie a čistenie klimatizácií + ...

Spoločnosť Guardi CZ - Radek Holusek sa zameriava na výrobu, predaj a montáž bezúdržbových hliníkových plotov, brán, balkónov, prístreškov i terasových profilov. Pôsobíme v rámci celej Slovenskej republiky. Výroba, dodávka, montáž: - hliníkové, drôtené, mrežové ploty - hliníkové balkóny - hliníkové bránky, posuvné a krídlové brány - ...

Predaj: - náradie a doplnky pre zlatníky - zirkóny - nastreľovacie náušnice - šperky - exotický hmyz - morské živočíchy - minerály.

Predaj, servis: - parné generátory - parné kotly - teplovodné a horúcovodné priemyselné kotly - úpravne vody - dávkovacie čerpadlá Dodávka: - chemikálie na odvápnenie a úpravu vody na prevádzku tepelných výmenníkov a kotlov.