K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stolárstvo David Kejda vyrába obývacie steny, sedací nábytok, vstavané skrine, postele, vybavenie kancelárií. Dodávame kuchyne, detské izby, bytové doplnky, záhradný nábytok, domčeky a pergoly. Ponúkame štýlový nábytok, repliky, všetko podľa vašej predstavy. Výroba nábytku a interiérových doplnkov: - skrine (aj vstavané), poličky - kuchyňa ...

Kuchynské štúdio. Kompletná realizácia, grafické návrhy, výroba, dodávka, montáže: - nové kuchyne, kuchynské linky - klasické, moderné, rustikálne - vstavané skrine na mieru - nábytok - interiérové dvere Renovácia: - staré kuchynské linky.

Sme rodinná firma Dřevospol Šťastný Záhorie, spol. s r.o., založená v roku 1992. Zaoberáme sa spracovaním dreva, výstavbou rodinných domov a stolárskou výrobou. Vyrábame drevené okná, vchodové aj interiérové dvere, schodiská a ďalšie doplnky záhrad a interiérov. Tieto výrobky ponúkame pod obchodnou značkou S-HAUS. V našej ponuke nájdete ...

Stolárstvo, výroba eurookien, dverí a nábytku.

Bohumír Nix sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku a vchodových dverí z masívu a predáva špaletové a euro okná a dvere.

Zákazková výroba okien, dverí, brán, schodísk a ďalších stolárskych výrobkov. Výroba nábytku, nábytok (kuchynské linky, vstavané skrine, atypický nábytok). Vyrábame darčekové kazety a obaly podľa špecifikácie a požiadavky zákazníka. Môžete u nás nakúpiť náterové hmoty (ADLER, SOKRATES) a materiál pre domácich majstrov.

Stolárske práce - schody a schodiská - dvere - podlahy - nábytok Zákazková výroba - kuchyňa Zákazková výroba - kúpeľňový nabytok Zákazková výroba - vstavané skrine - spálňa - detské izby Návrhy, stolárska výroba - podlahy Návrhy, stolárska výroba, montáž - ...

Vykonáva: -stavby na kľúč vrátane projektovej dokumentácia -rekonštrukcia -montáž-sadrokartóny, podkrovné vstavby -zatepľovanie budov, fasády -všetky obklady, dlažby -všetky práce vodoinštalačnej, elektroinštalačné, kúrenárske -montáž zabezpečovacej techniky-alarmy kamerové systémy, domáce telefóny -murované bytové jadrá ...

Zákazková výroba na mieru -stolárstvo, stolár, stolárstvo -Kuchyňa, kuchyňa, vstavané skrine, skriňa, kancelársky nábytok, interiérový nábytok. Ďalej výroba dverí, dvere, zárubne, zárubne. Fakturačná adresa: Pri Zbrojniciach 548 69156 HRUŠKY

Stolárstvo, stolárska výroba, práca. Stolárske práce, stolárstvo. Výroba: -nábytok, nábytku -bytové doplnky na zákazku -štýlový nábytok.

Stolárstvo Eliáš ponúka výrobu nábytku, kuchýň, schodísk, fasád, okien, dverí - pracujem s laminom, drevom, podľa voľby zákazníka. Svojim zákazníkom ponúkam prácu iba z kvalitných a osvedčených materiálov. Používam materiály od osvedčených výrobcov. Mojím cieľom je kvalitná práca, s ktorou bude zákazník spokojný a z mojej práce sa bude tešiť ...

Josef Štěpánek sa zameriava na zákazkovú výrobu dreveného nábytku do spální, obývacích a detských izieb, kuchynských liniek, schodov a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo, stolárstvo, čalúnictvo. Výroba: - nábytok - kuchyňa - skrine - bytový nábytok.

Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - kuchynské linky Výroba - typický aj atypický nábytok na mieru - vstavané skrine s príslušenstvom - nábytok - poslete Výroba - dvere Výroba - schody

Návrhy, výroba, montáž, predaj: -plávajúce podlahy -kuchyňa -stoličky, stoly -masívny nábytok -postele.

Výroba: - klincov - dreveného nábytku Predaj: - reziva

Stolárstva. Výroba: -drevená schodisko -vchodové, interiérové dvere a zárubne -Drevené kuchyne -Drevený nábytok -Vstavaný skrine -nábytkové vybavenie, postele, skrine, stôl, stoličky -interiérové doplnky -podlahy.

Ing. Martin Melichar prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na návrh, zákazkovú výrobu a montáž nábytku. Ide napríklad o kuchyne, schodiská, stoly, nábytok, pergoly a mnoho ďalšieho.

JSP Interiér s.r.o. sa zameriava na stavbu obchodov na kľúč, zákazkovú výrobu nábytku, montáž a inštaláciu, návrh a realizáciu osvetlenia a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ramila Drevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou sa zameriava na výrobu dverí, okien, kuchýň, nábytku a verand.

stolárske práce čalúnnické práce zákazková výroba - kuchynský nábytok zákazková výroba - kancelársky nábytok zákazková výroba - nábytok z masívu a laminátu - nábytok (spálňa, obývacia izby, vstavané skrine, ...)

Výroba nábytku na mieru: - vstavané skrine - kuchynské linky. Zaistíme dodanie vrátane montáže.

Výroba: -nábytok, nábytku. Stolařství. Nábytok na mieru. Kuchyňa, vstavané skrine.

Zákazková drevovýroba, stolárstvo, stolárska výroba: -Drevený nábytok -profilové lišty -okna, eurookná -Dvere vchodové, interiérové -kuchyně, kuchynskej linky -zimní záhrady -schody a zábradlia -doplnkové sortiment.