K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Výroba: -sériová aj zákazková -kuchynské linky -detské a študentské izby -spálňa -nábytkové zostavy pre kancelárie, domovy dôchodcov, hotely, materské i základné školy, školské družiny -predsieňové a kúpeľňové steny -záhradný nábytok -altány, pergoly -drevený kusový nábytok -stoly pod počítače. Všetko podľa ...

Stolárstvo: -truhlárske, tesárske práce -výroba nábytku. Prevádzkareň: Veľká Losenice 233/55

Výroba nábytku: -kuchyňa na zákazku -od návrhu po montáž -široký výber dvierok -masív, lamino, foliované MDF -odsávače - vstavané, komínové -drezy - nerezové, syntetické, granitové.

Výroba: -drevárska -nábytok na zákazku -obloženie -dvere -stolový nábytok -výroba atypického nábytku a zariadenia -kuchynské linky -schodisko

Výroba: -kuchýň -nábytku -vstavaných skríň z lamina, dyhy a masívu -vybavenie kancelárií a predajní

Výrobky, činnosti: -nábytok z lamina -nábytok na zákazku -stolár.

Výroba: - kancelársky nábytok - jedálenské a reštauračné stoly - skrine - kuchyňa - postele - kancelárske stoličky.

Dušan Fiala prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na návrh a zákazkovú výrobu kuchynských liniek, dverí, nábytku, schodov, pergol a mnoho ďalšieho.

Jaroslav Dvořák prevádzkuje stolárstvo a zameriava sa na zákazkovú výrobu vstavaných či sektorových skríň a šatní.

Vyroba: -okno, eurookná, špaletové okná, plastové okná - profily Deceunick -kuchyňa, kuchynská linka podľa priania zákazníka -vstavané skrine na mieru -drevené schodisko -masívne dvere. Výroba kuchýň od objednávky po montáž. Servis okien.

Stolárstvo: -truhlárska výroba -kuchynský nábytok -spálňa, obývacie izby -dvere, schody -hračky.

Podniková predajňa firmy MONARC, Výroba, predaj: -nábytok.

Výroba: -sústruženie dreva -výroba nábytku na mieru -vybavenie kancelárií, obchodov, reštaurácií

Zákazková výroba: - schodisko - interiérové dvere - vstavané skrine - vybavenie kancelárií a predajní. - nábytok.

Stolárstvo, sklenárstvo. Výroba - drevené dvere, okná - nábytok - kuchyňa - schodisko.

Stolárstvo. Vykonávam renovácie, reštaurovanie a tvorbu nového nábytku z lamina i masívu, kuchynskej linky, vstavanej skrine, postele, dvere, zárubne vrátane montáže.

Zdeněk Růžička sa zaoberá výrobou interiérového aj exteriérového nábytku z rôznych druhov driev a drevenými lištami z masívu pre výrobcov nábytku, podlahárov a stolárov.

Stanislav Malec prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na výrobu a montáž kuchynských liniek, schodísk, obkladov, dverí a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Rezníček, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku podľa priania zákazníkov. Na výrobu používa masív, dyhovaný materiál a lamino.

stolárske práce Vybavenie potravinárskych predajní.

Výroba: -zakázkový nábytok. vybavenie: -interiéry na kľúč -kuchyně, kuchynská linka vr. spotrebičov -Kancelária -Byť -prodejny.

Pavel Kubiš sa zameriava na stolárstvo, zákazkovú výrobu nábytku, interiérového a exteriérového vybavenia.

truhlářství: - nábytok na mieru - klasický, rustikálny aj moderný nábytok - dvere a zárubne - schodisko - interiérové aj vchodové - terasy, pergoly, prístrešky - kuchyne - obývacie izby, spálne, - predsiene, vstavané skrine - kancelársky nábytok - detské izby - stoly + stoličky - postele - masív - vráta, bránky - špecializované ...

Stolárstvo - zákazková výroba z kvalitných materiálov, na mieru podľa potrieb zákazníka - výroba kuchýň - dizajnové interiéry - realizácia na kľúč - nábytok do predsiene, spálňou aj obývacích izieb

Stolárstvo. Výroba nábytku na zákazku: -kuchynské linky -odkladacie steny -spálňa -ordinácia -stoly na počítače -chovateľské zariadenia (zabudov akvárií a terárií do stien, skríň, stojanov) -obývacie steny -kúpeľňové zostavy -kancelárie -Hi-Fi stolíky -skrine Oprava nábytku.