K modernej domácnosti patrí nábytok na mieru. Nechajte si vyrobiť na zákazku klasické aj manželské postele, vstavané skrine, písacie, konferenčné stoly, kuchynské linky alebo aj obývacie steny, ktoré budú navrhnuté s ohľadom na dispozície vašej domácnosti.

Stavebné stolárstvo eurookná, vnútorné a vchodové dvere, kuchynské linky - výroba z masívu, lamina Výroba - kuchynské linky stolárske práce - z fólie dvierka Výroba - eurookná - vnútorné a vchodové dvere (stolárske práce). Vzorková predajňa: Masarykovo námestie 18, 593 01Bystřice nad Pernštejnem tel. + fax 566 551 ...

Výroba: - nábytok na zákazku a bytové doplnky -kuchyně, vstavané skrine, postele, dvere - materiál masívne drevo, lamino, dyha Dodávka: - vstavané spotrebiče všetkých značiek - matrac, lamelové rošty.

Individuálne riešenie interiérov, kuchyne vrátane vybavenia, nábytok pre domácnosti, kancelárie, predajne, reštaurácie, vstavaný nábytok, interiérové dvere, stolárske práce, atypický nábytok.

Zákazková výroba nábytku, nábytok na mieru, kuchyne, interiéry, vstavané skrine, kancelársky nábytok, komerčné interiéry. Prečo nábytok od nás? - sme rýdzo česká spoločnosť - starostlivo dbáme na dodržiavanie termínov a kvalitu odvedenej práce - poskytujeme Vám päťročnú záruku na nami vyrobený nábytok - sami nábytok vyrábame aj montujeme - máme ...

Stolárske práce, stolár, výroba: -kuchynské linky -kancelársky nábytok -vstavané skrine -vybavenie škôl a škôlok -čalúnické práce.

Stolárstvo, stolárstvo, návrhy interiérov, výroba a predaj: -nábytok na mieru: -kuchynské linky, kuchyne -vstavané skrine -kancelársky nábytok -spálňový nábytok.

Zákazková výroba nábytku: - spálňa, postele - detské izby - obývacie izby - predsieňové steny - vstavané skrine - kúpeľňový nábytok - kancelársky nábytok. Výroba a renovácia kuchynských liniek.

Výroba, predaj a export: -stoly spoločenské, rozkladacia, kancelárske, -zakázková výroba -postele, stoly -sedací nábytok stoličky, lavice, kreslá -kuchyňský nábytok dosky, police, moduly (horné, spodné, rohové) -sektorový nábytok - komody, obývacie steny, police, šatníky. pobočka: -Veľké Meziříčí, Karlov 1673 tel.566523695; ...

Stolárstvo, stoláreň. Rekonštrukcia: - historický nábytok Projekcie, návrhy, realizácia, nábytok na mieru: - kancelárie, zasadacie miestnosti, haly - vybavenie reštaurácií, hotelov - zrubové vonkajšie sauny - bytová časť - kancelárske priestory - ateliéry - pergoly, záhradný nábytok.

Jiří Strakerle sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a vyrába nábytok na mieru, knižnice a kancelárske vybavenie.

Zbyněk Mitáš prevádzkuje stolárstvo, zameriava sa na kuchyne, vstavané skrine, schody a dvere.

Maloobchod, predaj: -nábytok -bytové doplnky -koberce -všetky bytové zariadenia: -čalúnené súpravy - klasické, na mieru -detské nábytkové zostavy -kuchynské kúty -stoličky, stoličiek. Zákazková výroba, drevovýroba: -nábytku na mieru -zariadenie interiéru na mieru. Stolárstvo, stolárstvo.

Karel Doubek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom vyrába nábytok do kuchýň, spální, obývacích a detských izieb a postará sa aj o výrobu kancelárskeho nábytku a recepčných pultov. Prevádzkareň: Lhotky 57, 59401 Veľké Meziříčí

Pavel Horký prevádzkuje stolárstvo a zaoberá sa predovšetkým výrobou okien, dverí, zárubní, váz a zákazkovou výrobou nábytku.

Václav Štěpánek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava na grafické návrhy, výrobu kuchýň a nábytku na zákazku.

Stanislav Bradáč prevádzkuje drevársku dielňu, v ktorej sa zameriava na výrobu tradičného aj moderného nábytku, a postará sa o nábytok do kuchyne aj všetkých izieb v domácnosti.

Jan Zita prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou dreveného nábytku z masívu a lamina, kuchynskými linkami, vstavanými skriňami a nemocničným nábytkom.

Jiří Lukášek prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá výrobou nábytku pre domácnosti, kancelárie, reštaurácie, prevádzky a bary.

Josef Poul vykonáva stolárske práce, zaoberá sa zákazkovou výrobou kuchýň, nábytku do detských a obývacích izieb a poradí si aj so schodiskami a dverami.

Stolárske prácevýroba z masívu - nábytokvýroba - okná - dvere - schodisko Stolárska výroba - nábytok z masívu Stolárska výroba - okná - dvere Stolárska výroba - schodisko

Stolárske práce - špecializácia na dvere a nábytok z masívu Výroba - kuchyňa Výroba - nábytok aj na zákazku Výroba - dvere Výroba - schody

Martin Koláčný sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového a exteriérového nábytku do domácností aj kancelárií a vonkajších stavebných konštrukcií.

František Mazel prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zaoberá zákazkovou výrobou nábytku podľa priania zákazníkov.

HS Innovation s.r.o. vyrába kuchyne, skrine a ďalší nábytok na mieru, zameriava sa aj na schody a bytové doplnky. Nábytok vyrába pre domácnosti aj kancelárie.

Stolárstva karhal. Stolařství. práca: - stolárske - stolárske. Výroba, montáž: - nábytok - vstavané skrine - obývacie steny - detský nábytok - kuchynské linky - schody a zábradlia.