Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Výroba, e-shop: - ručne pletené slamené ozdoby Chránená dielňa.

Kachliarstvo CALOR. Ručná výroba: - keramické kachle pre kachľové pece

Predaj, e-shop: - sklenené súdky a fľaše - dubové a agátové súdky - drevené police a dekorácie - fľaše - potreby pre paliče - pípy.

Kachliarstvo - od roku 2004 staviam kachľové pece, sporáky, akumulačné kachle, krby na biolieh aj obstavby krbových vložiek.

Výroba, predaj: - rastúci detský nábytok - detská stolička, stolička - detská polohovateľná stolička - školská sťahovateľná stolička - detský stolík, stôl.

Internetový obchod, e-shop: - fosílie, skameneliny.

Práca: -truhlárstvo -reštaurovanie starožitného nábytku -repliky starožitného nábytku -opravy nábytku -reštaurovanie umeleckých diel Výroba: -dvere interiérové, exteriérové -kuchynská linka, -stoly, stôl, -vstavaný nábytok, spálňa -kúpeľňový nábytok, detská izba, schody, zábradlia -masívny nábytok a vybavujeme kancelárie -kópia ...

Maloobchod, e-schop: - garniže kovové, drevené, nerezové, plastové - záclonové tyče - záclony - závesy.

Predaj a inštalácia interiérového a exteriérového LED osvetlenia, Predaj profesionálneho osvetlenia a ozvučenia pre kluby, divadlá a pod., prenájom LED steny (obrazovky).

Výroba: -nábytok -nábytok na mieru -vybavenie interiérov -vybavenie predajní, kancelárií.

Venujeme sa šitiu štýlových bytových doplnkov a kuchynských záster. Naše výrobky sú kvalitne šité, so zameraním na detail a zdobenie. Vhodné ako darček, alebo len tak pre radosť. Ponúkame firmám spoluprácu formou zákazkového šitia buď z dodaného materiálu, alebo z materiálu v našej réžii. Šijeme zástery, povlaky, obrusy, prikrývky, podsedáky a ...

Veľkoobchod, predaj, e-shop - spotrebné zdravotnícke a hygienické materiály - dezinfekčné prostriedky - drogistický tovar, drogéria - jednorazový hygienický materiál.

Maloobchod, e-shop: - elektrické spotrebiče - nábytok.

Bránové systémy, predaj, servis: - priemyselné vráta - garážové vráta - požiarne uzávery - pohony - brány - dvere.

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2009 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál -domovní spínače, zásuvky a vidlice -Priemyselné spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové prístroje a príslušenstvo, ističe, prúdové chrániče, ...

Spoločnosť je certifikovaná podľa ČSN EN ISO 9001: 2001 Spoločnosť je zapojená do systému EKO-KOM. Spoločnosť je držiteľom certifikátov EKOLAMP a Merit Concept A. Veľkoobchod: -elektroinstalační materiál a svietidlá. sortiment: -kabely, vodiče a príslušenstvo -elektromateriál, rúrky, lišty, káblové žľaby, upevňovací materiál ...

Dušan Mojžiš sa zameriava na stolárstvo, podlahárstvo a zákazkovú výrobu nábytku.

Libor Sedláček prevádzkuje stolárstvo, kde vyrába nábytok z dyhovaných, masívnych a laminotrieskovaných dosiek. Nábytok vyrába do kuchýň, obývacích a detských izieb a exteriéru.

Spoločnosť LITAS, s.r.o. sa zameriava na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavenie interiérov, čalúnnické práce a opravy a reštaurovanie.

Pavel Hladík sa zameriava na zákazkovú výrobu originálneho nábytku z kvalitných materiálov, zákazníkom pripravuje vizualizácie a poskytuje poradenstvo.