Vybavte domácnosť kvalitným nábytkom v podobe sedacích súprav, postelí, stolou, stoličiek, kuchynskej linky, pracovného stola a pod. Vybavte ju taktiež interiérovým textilom - záclonami, kobercami a závesmi, oknami, žalúziami a ďalšími bytovými doplnkami.

Radek Tlustoš pracuje v odboroch stolárstva a podlahárstva, vyrába nábytok na zákazku.

Ing. Lukáš Novotný sa zameriava na návrh a výrobu nábytku, poradenstvo pri voľbe materiálu, konzultácie pri výbere drezov a batérií a mnoho ďalšieho.

David Kubík sa zameriava na zákazkovú výrobu interiérového aj exteriérového nábytku podľa priania zákazníka.

Spoločnosť LIGNO nábytok, s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu nábytku do spální, predsiení, kuchýň, obývacích a detských izieb. Zaistí tiež výrobu kancelárskeho nábytku, dverí, pergol a mnoho ďalšieho. Prevádzkareň: Pavlínov 103, Veľké Meziříčí 594 01

Martin Janíček sa zameriava na výrobu kuchynských liniek, nábytku do detských a obývacích izieb a kancelárskeho vybavenia.

Jiří Mach sa zameriava na výrobu drevených postelí, okien, dverí, schodísk, kuchýň a mnoho ďalšieho.

Stolárstvo Snežné s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu z masívneho dreva, spoločnosť vyrába dvere, okná, obklady, postele, schody a mnoho ďalšieho.

Realizácia plotov na kľúč. Pletené pletivo, zvárané pletivo. Priemyselné panely. Drevené ploty, hliníkové oplotenie. Brány a bránky, samonosné brány. Betónové ploty, podhrabové dosky. Drevoplast, stĺpiky a vzpery. Doplnky a príslušenstvo.

Výroba, e-shop: - nábytok z masívu - skrine - postele - komody - stoly

Spoločnosť OKNOX s.r.o. zaisťuje predaj a montáž: - plastových okien a dverí, okná a dvere - drevených okien a dverí - hliníkových okien a dverí - zimné záhrady - parapety - žalúzie a rolety.

Holoubek trade s.r.o.zaisťuje projekciu a realizáciu: - posuvné brány - otváracie vráta a bránymontáž - garážové vráta Na svojom eshope ponúka na predaj: - pletivá - stĺpiky - bránky - brány Dodávky a montáž - rôzne typy oplotenia - od pletiva až po drevo či kov Tiež vykonáva zámočnícke práce.

Nábytok Frendl s.r.o.zabezpečuje na svojej predajni v Žďári nad Sázavou predaj nábytku.

penový svet Internetový obchod, eshop, predaj: - ochranné prvky: - ochrana stien - ochranné pásy - podložky a výstelky - interiérová dekorácia: - nástenky - dekorácie - podlahové prvky: - puzzle podlaha - kročajová izolácia - športové vybavenie: - fitness cvičebný podložky - výstuhy masiek - ...

Maloobchodný predaj, e-shop: - bytový textil, tapety, tieniace systémy, záclony

Dodávka, montáž: -stavby pre rodinnú a bytovú výstavbu -prístavby, vstavby a rekonštrukcie -subdodávky pre priemyselnú výstavbu -okná -parapety -rolety -siete proti hmyzu -vráta -interiérové dvere -zárubňové dvere -plávajúce podlahy -tieniaca technika.

BDS-Truck, s.r.o. sa zameriava na ciachovanie tachografov a poistenie vozidiel.

Rodinná firma Jiří Sáblík – kovovýroba a zámočníctvo so sídlom v Nových Dvoroch v okrese Žďár nad Sázavou sa už od roku 2001 zaoberá výrobou a montážou oceľových brán a bránok, oceľových i nerezových zábradlí, schodísk, rôznych oceľových konštrukcií a predajom vlastných výrobkov. Keďže nám veľmi záleží na povrchovej úprave, tak všetky ...

Jiří Rychtecký prevádzkuje stolárstvo, v ktorom sa zameriava predovšetkým na výrobu kuchýň a vstavaných skríň, poradí si ale aj s nábytkom do predsiení, obývacích izieb, posuvnými dverami a s kovaním.

Ladislav Hladík sa zameriava na montáže a opravy vodoinštalácií a sanity, inštaláciu vodomerov, montáže a servis tepelných rozvodov a predáva tepelné čerpadlá, kotly a klimatizácie.

Oldřich Caha sa zameriava na montáže a revízie elektroinštalácií, inštaláciu garážových brán a bránových pohonov.

Vlastimil Pánek sa špecializuje na zákazkovú výrobu schodísk, zábradlí, plotov a mreží.

Alena Zemánková sa zameriava na predaj bytových doplnkov.

Jiří Landa sa špecializuje na elektroinštalačné práce a na montáž a opravy elektrických zariadení a domácich spotrebičov.