Využite cestnú, železničnú, lodnú či leteckú dopravu. Informujte sa o aktuálnej situácii na cestách a diaľniciach, o možnosti dopravných kolón, uzávierkach a obchádzkach. Vyhľadajte si cestovné poriadky a informácie o meškaní vlakov alebo autobusov.

Služby: - dodávková autodoprava vnútroštátna aj medzinárodná - osobná autodoprava, preprava až 8 osôb Predaj, montáž: - plastové okná

Služby: - autoservis - nákladná autodoprava vnútroštátna a medzinárodná - odťahová služba

Dopravná spoločnosť OMEGA SERVIS HOLDING a.s. sa zameriava na prepravu nebezpečných látok podľa ADR. Prevádzkujeme vnútroštátnej i medzinárodnej cisternovú a kontajnerovú dopravu. Zaoberáme sa transportom kvapalných chemikálií, potravín, krmiva alebo plynov. Poskytujeme tiež logistika služby a skladovanie. Sídlo firmy je v Želatovice u Přerova ...

Sprostredkujeme medzinárodnú a vnútroštátnu nákladnú dopravu, vrátane dopravy do krajín bývalého Sovietskeho zväzu a Juhoslávie.

Kvetinárstvo - predaj kvetov, dekorácie, aranžmány z kytíc. Ďalšia predajňa: Nám. S. Freuda 31 Príbor 742 58 tel. 605 808 222

Komplexné zabezpečenie prepravných služieb po železnici: - import a export tovaru z Českej republiky - vnútroštátna preprava tovaru - preprava tovaru do celej Európy - preprava tovaru do a zo štátov bývalého SNS - odborná poradenská a konzultačná činnosť v rámci železničnej prepravy.

Zemné a výkopové práce: -výkopy pre inžinierske siete - prípravné práce pre komunikácie - rekultivačné skrývky - terénne úpravy, svahovanie - základy pre rodinné domy, bazény - demolácia.

Import, export, kamiónová doprava SR a Maďarsko. Služby: -preprava tovaru (návesy) s nosnosťou do 25 ton -rozvoz zásielok od výrobcu k odberateľovi -informácie o pohybe zásielok pre zákazníka -termínované nakládky a vykládky -štandardné poistenie zásielky podľa dohovoru CMR do 5 miliónov Sk.

práca: -zemní práce -přípravné pod stavby -skladování tovar -Manipulácia s nákladom. -TECHNIK: -rypadlo -nakladač kolesový -autojeřáb. služby: - poskytovanie technických služieb - zasielateľstvo - ubytovacie služby - realitná činnosť.

Nákladná automobilová doprava pre Vás nepretržite 24 hodín denne. Ako súkromný dopravca prevádzkujem vnútroštátnu a medzinárodnú nákladnú dopravu od roku 1993. Ponúkam rýchlu a spoľahlivú prepravu po celej Českej republike aj do zahraničia.