Predmetom exekúcií sú hnuteľné i nehnuteľné veci. Tie sú potom následne udávané na dražbách či rôznych konkurzoch. Automobily, rodinné domy, elektronika či nábytok. S vyriešením exekučnej veci vám môžu pomôcť exekučnej úrady či rôzne nezávislé podniky.

Ponúkame: - právne, inkasné a detektívne služby v rámci mimosúdneho inkasa pohľadávok.

Realitná a dražobná kancelária R.M.I.

Činnosť investičného sprostredkovateľa Dražby Exekúcia-oddlženie nehnuteľností. Fond nehnuteľností nákup a predaj-nehnuteľnosti. Nákup a predaj-nehnuteľnosti.

Sme firma, ktorá sa zaoberá audítorstvom a daňovým poradenstvom pre malé aj veľké firmy. Malým firmám spracovávame kompletné účtovníctvo, daňové priznania a ponúkame aj konzultácie.

Exekútorský úrad, služby: -exekučná činnosť, nútený výkon exekučných titulov-súdne rozhodnutie a zmiery, platobné výmery a výkazy nedoplatkov (dane, poplatky, nemocenské poistenie, sociálne zabezpečenie, ostatné vykonateľné rozhodnutia, zmiery, listiny) -spisovanie-listiny, exekútorské zápisy, právne dokumenty -činnosti na ...

Finančné poradenstvo Poskytuje - bankové služby Riešenie - exekúcia

Služby: - hypotekárne úvery - vyplácanie exekúcií - stavebné sporenie - oddlženie.

Dražobná kancelária. Vykonávanie, organizovanie: - verejné dražby. Predaj, výpredaj: - použitý hmotný investičný majetok.

Zaoberáme sa vykonávaním dobrovoľných a nedobrovoľných dražieb hnuteľného majetku, bytov, nájomných a rodinných domov, chát, chalúp, nehnuteľného majetku a pohľadávok. Ďalej sa zameriavame na verejné výberové konanie nájmov bytových, nebytových priestorov a pozemkov pre Prahu a Stredočeský kraj.

Organizácia vykonávania verejných dražieb.

AMSA REAL sa zaoberá predajom realít, bytov, domov, pozemkov a priemyselných areálov. Realizujeme dobrovoľné dražby, pripravujeme dražby pre iné dražobné spoločnosti. Máme vlastnú aukčnú sieň. Realizujeme developerské projekty.

Najväčšia európska finančná skupina v oblasti inkasa (vymáhania) pohľadávok. Mimosúdne vymáhanie v ČR, Európe (20 pobočiek), ale aj v mimoeurópskych lokáciách (280 štátov). Zameriavame sa na odkúpenie celých balíkov retailových pohľadávok.

Naša spoločnosť zaisťuje odbornú správu dlhov. Našou úlohou je nájsť optimálne riešenie situácie tak, aby náš klient neprišiel o majetok a zároveň boli zaplatené veriteľove pohľadávky.

Oddĺženie podľa insolvenčného zákona je jediná a predovšetkým zákonná možnosť ako skoncovať s existujúcimi dlhmi a zaplatiť iba 30% svojich záväzkov. Výhody oddĺženia podľa insolventného zákona: - zastaví sa prebiehajúce konanie veriteľov o uplatnenie záväzkov - zastaví sa exekúcia (podľa par.109 ins.zák.) - môžete naďalej nakladať so ...

Aukčná sieň a galéria European Arts je stabilná, preverená značka a patrí jej popredné miesto na tuzemskom trhu s umením a starožitnosťami. Nadväzuje na dlhoročnú tradíciu aukčnej siene Meissner-Neumann, ktorá sa počíta už od roku 1997, kedy sa stala výhradným aukcionárom umeleckých diel zo zbierok priemyselníka Henricha Waldesa, reštituovaných z ...

Verejné dražby Realitná činnosť Správa - nehnuteľnosti

Oddlženie, osobný bankrot, konkurz, insolvencia. Dlhy, exekúcie, dražby. Starostlivosť o pohľadávky. Program rozvoja finančnej gramotnosti občanov SR so zameraním na zamestnancov a seniorov.Domácich finančných poradcov. Firemný finančný poradca. Monitoring ISIR, prihlásenie pohľadávky. Zastupovanie, vyjednávanie. Celá SR