Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Služby: - znalecká činnosť (vypracovanie znaleckých posudkov pre finančné úrady, notárov i banky, trhové ocenenie nehnuteľností) - realitná činnosť - inžinierska činnosť v stavebníctve - projektová činnosť v investičnej výstavbe

Služby: -pôžičky na bývanie -poistenie od A do Z -preklenovacie úvery po fixácii -spotrebiteľské úvery -stavebné sporenie zadarmo -penzijné pripoistenie zadarmo -zaistené fondy -investície -rizikové životné poistenie.

Obchodný zástupca poisťovne Generali - dojednávanie poistenia osôb, vozidiel, majetku.

Obchodný zástupca ČMSS - dojednávanie úverov na bývanie a stavebného sporenia v Českomoravskej stavebnej sporiteľni.

Činnosť: - obchodný zástupca ČMSS

Obchodná zástupkyňa poisťovne Generali.

Služby: -vedenie účtovníctva -daňová evidencia -účtovné uzávierky -spracovanie daňových priznaní - DPH -cestná daň -daň z nehnuteľnosti -dane z príjmov PO a FO -vedenie mzdovej a personálnej agendy -zastupovanie na úradoch.

Poradenstvo: -ekonomické -daňové -účtovné. Spracovanie: -účtovníctvo, daňová evidencia -vedenie účtovníctva -prvý elastický informačný systém QI Audítorské služby.

Účtovná a daňová kancelária. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdovej agendy - finančné poradenstvo - spracovanie dokumentácie pre rokovania s peňažnými ústavmi - kurzy, školenia .

Služby: - vedenie účtovníctva - spracovanie miezd

Advokátska kancelária: - právo bytové byty, nájom, občianske a obchodné.

V našej advokátskej kancelárii v Rožnove pod Radhoštěm poskytujeme právne služby v oblasti generálnej praxe. Zameriava sa predovšetkým na insolvenčné právo, rodinné právo, občianske právo, obchodné právo a trestné právo. Pokiaľ sa rozhodnete využiť naše služby, neváhajte nás kontaktovať telefonicky alebo emailom.

Služby: - daňové poradenstvo, daňový poradca.

Znalecké služby v odbore stavebníctva a ekonomiky.

Stavebná firma. Výstavba rodinných domov v Trávniku pri Kroměříži. Rekoštrukcia domov a bytov. Priemyselné stavby. Zatepletné, zatpľovanie domov v programe zelená úsporám. Realitná činnosť. Prenájom a predaj domov a bytov. Správa a údržba nehnuteľností. Služby: -hypotéky, úvery, stavebné sporenie, poistenie

Činnosť: - znalec v odbore stavebníctvo a vodné hospodárstvo.