Bankové a nebankové pôžičky, životné, cestovné a dôchodkové poistenie a ďalšie finančné služby vám ponúkajú bankové spoločnosti, nebankové firmy a poisťovne. Ak potrebujete v tejto finančnej a právnej oblasti poradiť, obráťte sa na finančného poradcu.

Reklamná agentúra. Reklamné služby. Výroba, realizácia: - reklamné predmety - veľkoplošné LED obrazovky. Služby: - vedenie, spracovanie účtovníctva - vedenie daňovej evidencie, spracovanie daňového priznania - finančné poradenstvo.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie

Poskytovanie nebankových pôžičiek a úverov pre FO i PO, vyplácanie exekúcií, dražieb a zástav, spracovanie podkladov pre insolvenciu, zaistenie finančných náhrad poškodených účastníkov dopravných nehôd. Vymáhanie nevyplatených zmeniek. P Pomoc klientom, ktoré o nehnuteľnosti pripravili úžerníci!

Informačný servis, zastúpenie HYPO stavebnej sporiteľne. Obchod, výkup: -cenné papiere. -akcie. Poskytovanie: -pôžičky finančné (peňažné, peniaze): -podnikateľské -na obstaranie bytu.

Spoločnosť audítorov a daňových poradcov. Poradenstvo: -daňové,dane. Služby: -spracovanie daní -auditórske.

Finačné služby - st. sporenie, dôchodkové poistenie, životné poistenie, investície, úvery Realitná kancelária. Nákup, predaj a prenájom: -nehnuteľností.

Služby: - súdny znalec, odhadca: -znalecké posudky, odhady ceny nehnuteľnosti pre finančný úrad a notára. Projekcie, projekty: -pozemné stavby -rodinné domy, chaty, garáže. - projekty a výpočty pre akciu Zelená úsporám - zabezpečenie vyjadrenia orgánov k projektom stavieb.

Autobazár, bazár. Sprostredkovanie, predaj aj splátkový, lízing,výkup: -ojazdené osobné aj nákladné vozidlá, automobily. Služby: -odhlásenie a prihlásenie vozidiel -predaj cez internet.

Činnosť účtovných poradcov, vedenie účtovníctva, vedenie daňovej evidencie, spracovanie mzdovej agendy

Vedenie - účtovníctvo - daňová evidencia - mzdové agendy vrátane spracovania výkazov pre OSSZ a zdravotné poisťovne

Daňové poradenstvo. Spracovanie a kompletné vedenie účtovníctva.

ceny a odhady lesných porastov a pozemkov, škody na lesných porastoch

Služby: -vedenie,kontrola,spracovanie: -podvojného účtovníctva -daňovej evidencie -mezd,mzdy,všetky daňové priznania -účtovné poradenstvo -riešenie daňových problémov -optimalizácia daní -príprava podkladov pre finančné inštitúcie.

Naša firma Dane v pohode Vám uľahčí Vaše podnikanie. Pomáhame pri zakladaní obchodnej spoločnosti, v účtovníctve, v daňovom poradenstve či s ukončením podnikateľskej činnosti likvidáciou alebo konkurzom. Našou hlavnou činnosťou je vedenie účtovníctva, daňovej evidencie, mzdová agenda a spracovanie daňového priznania. Služby: - vedenie ...

Finančný poradca v oblasti poisťovníctva Ponúkam poradenstvo pre tieto produkty: Životné a úrazové poistenie Jednorazovo platené poistenie Súkromné zdravotné poistenie Investície - podielové fondy Dôchodkové sporenie Komplexné finančné plánovanie Hypotekárne poradenstvo a servis Životné poistenie pre firmy Poistenie majetku Poistenie ...

Spracovanie účtovníctva, daňovej evidencie, spracovanie miezd, účtovné a daňové poradenstvo.

Služby: -daňová evidencia -podvojné účtovníctvo Mzdy: - Zastupovanie pri kontrolách na úradoch - Odklady daňových priznaní - Spracovanie štatistických výkazov - Spracovanie podkladov a výkazov pre bankové ústavy - Zverejňovanie účtovných závierok - Poradenstvo.

Služby: - právne poradenstvo - advokát - konkurzné právo - občianske právo - obchodné právo.

Výkon advokácie. Poskytovanie právnych služieb v oblasti práva občianskeho, rodinného, pracovného, správneho, vrátane vyhotovovania zmlúv týkajúcich sa prevodov nehnuteľností.

Zmenáreň FINKOS s.r.o., Uherské Hradiště, zmenárenská činnosť, cestovná agentúra

Advokátska kancelária: - generálna prax.

Súdny znalec v odbore kože a kožušiny so špecializáciou kvalita a akosť obuvi a súvisiacich materiálov.

- daňové poradenstvo - účtovníctvo a dane obcí a ich príspevkových organizácií - účtovníctvo pre podnikateľov, daňová evidencia - vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie - stavebný dozor - spracovanie stavebných rozpočtov